Omtale

Zegul Arrow Play MV PE


Zegul Arrow Play MV PE

 

I den seneste udgave af Opdag Verden testede vi Zegul Arrow Play MV. Glasfiberkajakken landede en af vores sjældne topkarakterer, og nu kan du købe den i en plastversion for omtrent 10.000 kroner mindre. Nøgleordet er igen sødygtighed, og de hundredvis af timers arbejde bag det hydrostatiske design har resulteret i en skrogform med et optimalt glid gennem vandet kombineret med fantastiske manøvreringsegenskaber.

Brænding og bølger bliver til ren leg, og surfegenskaberne er fremragende. Den høje primære og sekundære stabilitet gør, at selv folk, der er nye i kajakverdenen, føler sig trygge og godt tilpas i Arrow Play. Samtidig er det en kajak, der kan tage udfordringerne op – her er man sikret præcis respons på styretag og særdeles effektiv manøvrering på kant. Kajakken leveres med finne og har udtræk til montering af ror. Sæde og knæstøtter er polsteret med blødt EVA-skum.
11.875 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Zegul Arrow Play MV PE
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Zegul Arrow Play MV PE ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Tore Grønne
Den 6. januar 2015
Senest opdateret den 28. oktober 2023
Læst af: 6767
Log ind