Du er her:

5 x grej der forsøder turen


ForsoedTurenLigesom mad bare smager bedre på tur, skal der ikke så meget til at man føler sig forkælet af sit grej på tur. Vi kigger her på 5 stykker grej, der forsøder enhver tur og skruer komforten i vejret uden at veje det store.

Sid blødt og godt
Til pausen på stien eller lejren om aftenen er det skønt at kunne sidde blødt. Det koster hverken det store eller vejer særlig meget at medbringe en lille oppustelig siddepude. Hiv den frem, når stængerne trænger til en pause og nyd morgenkaffen i lejren på den.

Sov sødt
Når du nu er blevet vant til at sidde blødt, så skal det også være slut med at ligge og bokse med fleecetrøjer og andet beklædning, der agerer hovedpude i teltet op natten. En oppustelig hovedpude bliver hurtig svært at undvære, når du først har prøvet den. Den er tilmed god at have under transport til og fra tur, hvis du er med bus eller fly.

Til vand i lejren
En foldbar spand vejer, fylder og koster ikke det store, men skal du slæbe vand fra kilden til teltet, gør den livet meget lettere. Hvad enten du skal bruge vand til opvasken, filtrere det til at drikke eller bruge det til at lave mad med, vil den være til stor hjælp.

Noget blødt mod huden
Med et håndklæde i mikrofiber kan du have et halvandet meter langt håndklæde med på tur og ikke stoppe mere end 250 ekstra gram i rygsækken. Håndklæderne har desuden den fordel, at de tørrer enormt hurtigt, efter du har været en tur i baljen eller blot frisket dig lidt op.

Stempelkaffe på tur
Du behøver ikke gå glip af stempelkaffen, blot fordi du er på tur i naturen. Der er flere muligheder for at købe et stempel, der passer til f.eks. Biolites eller Jetboils systemer. Hav lidt kaffe med i en frysepose, sæt dig til rette på din oppustelige pude og nyd duften af frisk kaffe og en ny dags eventyr.

Skrevet af: Redaktionen
Den 09. maj 2019
Senest opdateret den 13. mar 2021
Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind