Du er her:

GREJNYT: RYGSÆKKE TIL UGETUREN

4 rygsække på over 50 liter


Omtalar rygsaekkeDer findes ikke en rygsæk, der er god til alle ture, men der findes masser af glimrende ryksække, der passer godt til bestemte typer af ture.

Vi kigger her på gode rygsække til længere ture, hvor der skal pakkes en del grej.

 

Aircontact PRO 60 Plus 15 g
Kraftig herrerygsæk

Deuter Aircontact PRO 60 + 15

Skal der meget vægt i rygsækken, så skal der et godt bæresystem til bære den. Og det har rygsækken her fra Deuter, som er designet til at kunne bære op til 30 kilo. Ryggen har god polstring og ventilation, ryglængden justeres trinløst, og de kraftigt polstrede bæreseler har topstrammere med to forankringspunkter, en trinsløst justerbar brystrem og diverse øjer og løkker til udstyr og slangen fra et drikkesystem.

Hoftebæltet har også kraftigt polstring i forskellige slags skum, der er formet efter kroppen. Det har en lomme med lynlås og er af den roterende type, som giver rigtig god bevægelsesfrihed. En V-formet ramme overfører op til 70% af rygsækkens vægt til hoftebæltet.

Uden på Aircontact Pro er der taget højde for, at man skal have plads til baghovedet, så der er lavet en hulning til formålet. Der er en strækbar frontlomme, strækbare sidelommer, diverse udstyrsløkker, kompressionsremme, flytbare holdere til vandrestave, et aftageligt regnovertræk og en daypack.

Der er desuden en smart lomme til en drikkeflaske eller lidt mad lige ved overgangen mellem hoftebæltet og selve sækken. Lommen kan lukkes. Rygsækken har tre åbninger: et toplåg, en stor frontåbning og en lynlås ved soveposerummet.

Vægt: 2.990 gram.

2.449 kr. / www.eventyrsport.dk

Thule Versant 50 Women 320450 liter til kvinder

Thule Versant 50L Women

Er du en af dem, der gerne vil holde vægten en smule nede, selvom du skal på en længere tur, så er det fornuftigt ikke at købe en af de helt store rygsække. Versant 50 Women er en teknisk sag fra Thule, der er skabt til ture med overnatning og har komfort i højsædet.

Det ventilerende og støddæmpende BioWrap-bæresystem er tilpasset kvinder og består af et åndbart rygpanel, åndbare bæreseler og det polstrede hoftebælte, som tilsammen sikrer en jævn fordeling af vægten.

Man tilpasser rygsækken til sin krop med den justerbare ryglængde, de justerbare seler med topstrammere og brystrem samt det justerbare hoftebælte.

Versant 50 Women har en U-lynlås, der åbner ind til hovedrummet, toplåget kan forvandles til en slyngtaske til dagsturen, der er stropper til vandrestave og elastiske sidelommer til vandflasker. Rygsækken har indbygget regnovertræk. Versant 50 findes også i en herreversion.

Vægt: 1.540 gram.

1.799 kr. / www.eventyrsport.dk


39835001 1Supersværvægter

Mystery Ranch Terraframe 80

Skal du bære tungt, skal du have en rygsæk, der kan klare kiloene. Med sine mange tekniske detaljer og et enormt stærkt og støttende bæresystem, der kan bære læs op til omtrent 70 kilo, er Terraframe 80 et oplagt bud.

Rygsækken har en kampvægt på overkommelige 2,7 kilo og er skabt til at gøre vandring over lange distancer med særlig tung oppakning til en komfortabel oplevelse. Den har både en ekstern og en intern ramme i robuste karbon-fibre, der afstiver og fordeler vægten godt, og det store, brede hoftebælte sørger for, at rygsækken følger hoftegangen og bevæger sig med dig.

Det er dog ikke rygsækkens råstyrke, der er det helt særlige; det er derimod teknologien, som understøtter den. Bæresystemet har nemlig en helt speciel detalje, der tillader at placere tung oppakning mellem rygsæk og ramme.

Du kan nemlig afmontere selve rygsækken fra den eksterne ramme og skabe et hulrum.

Mellem rygsæk og ramme forlænges så et robust stykke materiale, der fungerer som en hylde i bunden af hulrummet. Og her kan ekstra tung oppakning lægges ned, hvorefter rygsækken spændes tilbage på rammen, og de seks remme strammes ind. Med den tunge oppakning tættest på ryggen er du sikret en god vægtfordeling. Bæresystemet er justerbart.

Rygsækken har desuden fuld lynlåsåbning på fronten, en aftagelig dagstur-rygsæk, soveposerum med lynlåsadgang, ekstra opbevaringslommer på ydersiden, daisy chains, plads til vandsystem, kompressionsremme på siderne, fæste til isøkse og meget mere.

Alt i alt er Terraframe 80 et solidt bud på en trofast, hårdfør og gennemført rygsæk til længere ture i vildmarken.

4.799 kr. / www.friluftsland.dk

 

40888001 1Komfort til kvinder

Osprey Womens Ariel 65

Hvad enten det er til weekendturen med masser af oppakning eller et længere eventyr ud i fjeldet, så kan du trygt pakke løs i den her 65-liter store rygsæk. Bæresystemet er skabt til tunge læs, og Fit-on-the-Fly™-hoftebælte og skulderstropper gør det muligt at tilpasse bæresystemet til netop din krop.

Sammen med det justerbare Airscape-rygstykke, der sørger for god ventilation, får du en rygsæk, der sidder tæt til kroppen, så du frit kan bevæge dig – selv med mange kilo på ryggen.

Ariel-serien er Ospreys kvindespecifikke "do-it-all"-rygsække til vandre- og rejsebrug; lette og simple, men stadig med alle de nødvendige features. Samtidig er Osprey Ariel 65 robust nok til at klare lidt af hvert, og den er forstærket i bunden

Rygsækken har et todelt hovedrum og en stor u-formet lynlås på fronten. Toplåget har en lynlåslomme til førstehjælpssættet, kort eller snacks, og de to lynlåslommer på hoftebæltet er til småtingene, der er gode at have nem adgang til.

Toplåget kan hæves eller sænkes efter behov, der er fæste til vandrestave og isøkser, udvendige remme til at sætte en sovepose eller et liggeunderlag fast, stor frontlomme i strækbart mesh og elastiske sidelommer. Regnslag er inkluderet.

Vægt: 2.218 gram.

1.999 kr. / www.friluftsland.dk

Skrevet af: Redaktionen
Den 23. mar 2021
Senest opdateret den 31. mar 2021

Andre spændende artikler


3 nyheder til turkøkkenet

3 nyheder til turkøkkenet

4 JAKKER TIL KOLDERE TIDER

4 JAKKER TIL KOLDERE TIDER

4 SOVEPOSER TIL 3 SÆSONER

4 SOVEPOSER TIL 3 SÆSONER

5 x grej der forsøder turen

5 x grej der forsøder turen

Bag om bæredygtigt grej

Bag om bæredygtigt grej

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind