Du er her:

Prisvindere: Skandinaviens bedste udstyr


SOA2019En international jury har kåret vinderne af Scandianvian Outdoor Award for foråret/sommeren 2020 – det bedste udstyr, der kommer på markedet næste år fra brands i Scandinavian Outdoor Group, som er en sammenslutning af skandinaviske outdoorproducenter.

Den samlede vinder blev danske Nordisk, der løb med prisen for deres Midgard Concept; en nytænkende teltkonstruktion, der er inspireret af oldgammelt nordisk design.

Juryen skriver:

”At slå et familie- eller samlingstelt op kan ofte være en udfordring. Takket være det innovative stangsystem kan den samlede vinder sættes op på minutter og skabe et katedrallignende telt, inspireret af oldgammelt nordisk design. Designløsningen gør teltet frit for midterstangen, der altid er i vejen. Teltet byder på et glimrende klima takket være det tekniske bomuldsstof og effektive ventilationsmuligheder. Super holdbare materialer tyder på en lang levetid. Hvis man har brug for mere plads, kan man lyne ekstra telte på den eksisterende model.”

Nordisk Midgard byder på 9,2 m² at boltre sig på.

Du kan se en lille videopræsentation af teltet HER

Bæredygtighedsprisen, den næstmest prestigefyldte pris, gik i år til svenske Polygiene og deres Odor Crunch-teknologi, som juryen mener kan ændre måden, hele outdoorindustrien laver beklædning på og gøre den mere bæredygtig.

Beklædningsprisen gik til Aclima for deres Sports T-shirt, der kombinerer merinould med merinomesh på en ny måde.

Hardware-prisen gik til Hilleberg for teltet Anaris, hvor juryen ikke kender til andre telte i samme vægtkategori, der byder på så meget plads, så holdbare materialer og den samme grad af vejrbeskyttelse.

Fodtøjsprisen gik til ECCO Biom C Trail, hvor en del af innovationen ligger skjult i produktionen, da EVA-mellemsålen er blevet erstattet med et materiale, der tillader en integreret konstruktion.

Det er for øvrigt første gang, at to danske mærker (Nordisk og ECCO) løber med hovedpriser ved Scandinavian Outdoor Award.

Læs mere om prisen og alle vinderne

Skrevet af: Tore Grønne
Den 08. jul 2019
Senest opdateret den 13. apr 2021
Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind