DET GODE VANDREKØKKEN

Vælg gryder, pander og tilbehør

DET GODE VANDREKØKKEN
Lever du af havregrød, snacks og frysetørret mad på tur, kan dit vandrekøkken begrænse sig til et integreret kogesystem, som f.eks. en Jetboil, og en spork. Men har du større krav til turkosten og madhygge på tur, så skal køkkengrejet opgraderes.   GRYDER OG PANDER Det er med gryder og pander til friluftsbrug som dem derhjemme i køkkenet: De fås i forskellige typer materialer, prisklasser og kvalitet. De mest almindelige materialer i friluftskøkkenets gryder er aluminium, hårdanodiseret aluminium, rustfrit stål og titanium. Alle har de deres fordele og ulemper, og man må vælge ud fra parametre som vægt, holdbarhed og pris. Aluminium: Gryder i aluminium er blandt de mest prisstærke, de vejer ikke det store, og materialet spreder varmen jævnt. Det gør, at man...

læs denne artikel og 2.800 andre for kun 99 kroner om året, bliv medlem her
Er du allerede medlem skal du blot logge ind.

Skrevet af: Tore Grønne, Skrevet Mandag, 18 Marts 2019, opdateret 25 Januar 2019, læsninger: 1659

Log ind

Ugens 10 mest læste artikler om udstyr

Se de mest læste artikler denne uge, og bliv inspireret:

Log ind