Vandring

Vild med vandring! På denne side finder du inspiration til din næste vandretur. Du kan læse mere end 1000 artikler om vandring og vandreture fra magasinet Opdag Verden. Du finder test af udstyr og masser af gode råd og tips til din næste vandretur. Opdag Verden er en medlemsklub som udspringer af magasinet Opdag Verden. Klubben tilbyder vandreture, kurser i friluftsliv, og andre medlemsaktiviteter.

 

10 pilgrimsture i Europa

1730516 1499488026

Europa er spækket med pilgrimsruter, og bogen her fortæller historier i ord og ikke mindst billeder om klassikeren over dem alle, Caminoen til Santiago de Compostela, plus ni andre ruter. Bogen tager læseren med på historiske rejser som for eksempel Jakobsweg i Tyskland og Les Chemins du Mont-Saint-Michel, der fører til den lille ø Mont-Saint-Michel ud for Normandiets kyst.

Bogen, der er skrevet og fotograferet af Derry Brabbs, der bliver beskrevet som en af Englands førende landskabsfotografer, beskriver desuden ruter som Via Francigena, der går gennem Schweiz og Italien, og St. Cuthbert’s Way, der snor sig langs den skotske grænse til den hellige ø Lindisfarne. Hver pilgrimstur bliver beskrevet med historie, kendetegn og flotte fotos.

Pilgrimsture i Europa af Derry Brabbs. Legind. 256 sider. 559,95 kr.

Tags:

Bøger
Skrevet af: Redaktionen, Skrevet Onsdag, 22 November 2017, opdateret 20 November 2017, læsninger: 3174

Log ind

Cron Job Starts