tr?id=1356109654439775&ev=PageView&noscript=1 3 tips til en lettere rygsæk | Vandring | Danmark | Opdag Verden

3 tips til en lettere rygsæk

PakLettereRygsaekJo lettere en rygsæk, du vandrer med, jo mere overskud har du ude på stierne, når du skal på tur over flere dage. Her er tre simple råd til en lettere rygsæk.

  1. Kig på telt, sovepose og underlag: Tre stykker udstyr, der vejer godt i rygsækken på en vandretur med overnatninger. Det er ikke billigt, men der kan være flere kilo at spare, hvis man er villig til at punge ud. Med det gear, der er på markedet i dag, kan man komme godt under 2 kilo for alle tre ting.

  2. Skær ned på beklædningen: Overvej hvert eneste stykke beklædning, du pakker i rygsækken. Har du virkelig brug for det? En god tommelfingerregel er, at den beklædning, du starter ud i ved turens begyndelse, er størstedelen af hele turens beklædning. Når du har pakket dine tre lag, så skær for eksempel din ekstra beklædning ned til et par ekstra sokker og et par ekstra underbukser. Alt andet har du kun brug for én af.

  3. Kend dit kalorieforbrug: Mad til flere dage vejer godt til i rygsækken. Kender du dit kalorieforbrug, kan du minimere risikoen for, at du ender turen med flere kilo mad og snacks, du aldrig fik spist, i rygsækken. Prøv derfor at finde ud af, hvor meget du spiser på en vandredag og pak efter det. Husk dog at pakke lidt ekstra i tilfælde af en nødsituation, hvor du ender med at skulle være ude på stierne en dag mere end forventet.

LÆS OGSÅ 

Fast & Light: Når mindre er mere
25 råd til en lettere rygsæk
Pakkelisten på 10,5 kilo

Skrevet af: Redaktionen, Skrevet Fredag, 26 april 2019, opdateret 26 april 2019, læsninger: 4796

Log ind