Vandring

Vild med vandring! På denne side finder du inspiration til din næste vandretur. Du kan læse mere end 1000 artikler om vandring og vandreture fra magasinet Opdag Verden. Du finder test af udstyr og masser af gode råd og tips til din næste vandretur. Opdag Verden er en medlemsklub som udspringer af magasinet Opdag Verden. Klubben tilbyder vandreture, kurser i friluftsliv, og andre medlemsaktiviteter.

 

82-årig gennemfører Appalachian Trail

Dale1

Dale ’Grey Beard’ Sanders er 82 år gammel, og han har gået sig en tur. Faktisk har han gået hele USA’s legendariske Appalachian Trail i løbet af syv måneder, og det gør ham til den ældste, der nogensinde har gået rutens omtrent 3500 kilometer.

”Jeg er så taknemmelig for de folk, der har hjulpet mig undervejs. Jeg ville ikke have været her, hvis det ikke var for dem, der har opmuntret mig undervejs,” sagde Grey Beard til Outside Magazine, da han kom i mål i slutningen af oktober.

Han fortalte, at turen gennem staten New Hampshire var den ubetinget mest udfordrende strækning, og langt de fleste af de 25 til 30 gange, han faldt undervejs, skete det der. Det er ikke Grey Beards første imponerende bedrift. I 2015, da han dårligt havde rundet de 80 år, blev han den ældste person til at ro de 3734 kilometer på Mississippi-floden fra dens udspring til dens udmunding.

I 2018 planlægger han at tage den med ro, men i 2019 skal han tilbage på eventyr. Til den tid står den nemlig på en solotur i kano ned af Missouri-floden; en tur på 6115 kilometer. Læs mere på www.greybeardadventurer.com

Skrevet af: Redaktionen, Skrevet mandag, 18 december 2017, opdateret 04 december 2017, læsninger: 3740

Log ind