Vandring

Vild med vandring! På denne side finder du inspiration til din næste vandretur. Du kan læse mere end 1000 artikler om vandring og vandreture fra magasinet Opdag Verden. Du finder test af udstyr og masser af gode råd og tips til din næste vandretur. Opdag Verden er en medlemsklub som udspringer af magasinet Opdag Verden. Klubben tilbyder vandreture, kurser i friluftsliv, og andre medlemsaktiviteter.

 

Aktive ferier for hele familien

Annonce

AktivFerieNærvær. Samvær. Fællesskab.

Det er nogle af kodeordene hos AktivFerie.dk, som er specialister i aktive familieferier med fokus på fælles oplevelser, der skaber gode minder for hele familien.

Det skal være sjovt at tage på ferie som familie, og derfor indeholder ferierne aktiviteter, der er skægge og udfordrende for såvel børn som voksne. Og når alt det praktiske er sørget for, er der tid til blot at nyde at være sammen.

AktivFerie.dk har en lang række aktive ferier, hvor der er rigeligt med sjove udfordringer, men hvor man bestemt ikke behøver være elitesportsudøver for at være med. Her er for eksempel ture til Kroatien, Tjekkiet, Spanien, Frankrig, Østrig og Italien, hvor man kan prøve kræfter med alt fra kanosafari, rafting, og mountainbiking over huleoplevelser, klatring og rappelling til kajak, canyoning og dykning.

Der er aktive ferier til familier med børn fra 7 år og op, og der er også ferier for singleforældre med børn og familier uden børn.

Læs mere på www.aktivferie.dk/familieferie

Skrevet af: Redaktionen, Skrevet Fredag, 20 April 2018, opdateret 20 April 2018, læsninger: 432

Log ind

Cron Job Starts