Du er her:

3 Alpeture fra hytte til hytteDer ligger mere end 3000 hytter i Alperne, som giver husly og serverer mad til vandrere. Vi kigger her på tre vandreture fra hytte til hytte, som opfylder alle drømme om Alpevandring.


1. Tour de Mont Blanc

Alpernes mest populære vandrerute, der samtidig er en af verdens helt store vandreklassikere. Den 170 kilometer lange rute bringer én gennem Italien, Frankrig Schweiz og nogle af de mest storslåede landskaber i Alperne undervejs.

De fleste, der vandrer ruten, starter i Frankrig, går over Col de la Seigne og ind i Italien, hvor de bliver belønnet med formidable udsigter til Mont Blancs sydside samt store klippevægge, gletsjere og et utal af toppe. Landskaberne er en stor kontrast til dalene, der venter i Schweiz. Her bliver de højalpine landskaber udskiftet med frodige Val Ferret, hvor der er gamle gårde med blomster og rigeligt med idyl – en stor og herlig kontrast. Til sidst, efter omtrent 10 dages vandring, kommer man til Chamonix-dalen.

Man er selvsagt ikke alene på en af Europas mest populære ruter, men man kan overveje af gå ruten med uret. Langt de fleste går nemlig rundturen den anden vej, og går du med uret, vil du normalt rende ind i en god flok mennesker i løbet af kort tid, men resten af dagen har du landskaberne mere for dig selv.

Der er desuden glimrende mulighed for at tilrettelægge turen efter ens form og temperament, da der er rigeligt med hytter at overnatte i undervejs.

 

Læs alle artikler
i én måned for 1 kr.

Herefter betaler du 29 kr.
om måneden (uden binding)

Allerede medlem?

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind