Du er her:

82-årig gennemfører Appalachian Trail


Dale1

Dale ’Grey Beard’ Sanders er 82 år gammel, og han har gået sig en tur. Faktisk har han gået hele USA’s legendariske Appalachian Trail i løbet af syv måneder, og det gør ham til den ældste, der nogensinde har gået rutens omtrent 3500 kilometer.

”Jeg er så taknemmelig for de folk, der har hjulpet mig undervejs. Jeg ville ikke have været her, hvis det ikke var for dem, der har opmuntret mig undervejs,” sagde Grey Beard til Outside Magazine, da han kom i mål i slutningen af oktober.

Han fortalte, at turen gennem staten New Hampshire var den ubetinget mest udfordrende strækning, og langt de fleste af de 25 til 30 gange, han faldt undervejs, skete det der. Det er ikke Grey Beards første imponerende bedrift. I 2015, da han dårligt havde rundet de 80 år, blev han den ældste person til at ro de 3734 kilometer på Mississippi-floden fra dens udspring til dens udmunding.

I 2018 planlægger han at tage den med ro, men i 2019 skal han tilbage på eventyr. Til den tid står den nemlig på en solotur i kano ned af Missouri-floden; en tur på 6115 kilometer. Læs mere på www.greybeardadventurer.com

Skrevet af: Redaktionen
Den 18. dec 2017
Senest opdateret den 04. dec 2017
Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind