Du er her:

Caminoen, mange veje – ét fælles mål

Vandring på Caminoen


I mere end 1000 år har pilgrimme vandret på ruter til Santiago de Compostela i Spanien. Dennis Kjeldahl Knudsen har vandret de sidste 114 kilometer på Camino Francés og fortæller her om en helt særlig rute med et helt særligt fællesskab og et helt særligt slutpunkt.

Hvad er der for en verden, man træder ind i, når man begynder at vandre på Caminoen?
”Efter 20 meter på stien gik jeg forbi en spanier, argentiner eller portugiser, som sagde: ”Buen Camino”; God Camino. Den besked får man hele vejen. Modsat vandreture højt i bjergene med store, flotte udsigter, så er Caminoen helt jordnær. Man føler sig som en del af hele historien og den her ældgamle vandrerute, der er skrevet så meget om, og som så mange mennesker har været en del af.

Stemningen er meget positiv. Folk kommer fra hele verden, taler og er interesserede i, hvor man kommer fra. Men det er også sundt at gå i sine egne tanker og mærke freden. For mig var turen ikke religiøs, men det blev den så næsten alligevel. Der er en meget speciel, opløftende stemning.

Samtidig er det en vandring oppe i hovedet. Der er plads til at gå i ét med ensomheden, og det prioriterede jeg også. Jeg snakkede måske i et par timer med nogle af de andre i gruppen, men gik så alene med mig selv i mine egne tanker. Ingen mobil, ikke noget musik. Bare være i det.”

Læs alle artikler
i én måned for 1 kr.

Herefter betaler du 29 kr.
om måneden (uden binding)

Allerede medlem?

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind