Du er her:

Fjällräven Classic Danmark

Fællesskab og vabler i sydfynsk idyl


Der er æbleplantager, hvidkalkede huse og bakkede marker. Snoede veje, stilhed og fire dage sidst i juni, hvor 800 vandreglade mennesker fra hele verden sveder sig gennem mere end 75 kilometer vandretur på Fjällräven Classic.

Fyn kan noget ganske særligt med sin landlige idyl. Sproget er faktisk også noget ganske særligt; blødt og svungen, ligesom landskabet. Det er ganske forståeligt, at folkene bag Fjällräven Classic netop har valgt dette fine stykke Danmark til deres vandreevent.

Siden 2014 har flere tusinder vandrere betrådt Øhavsstien på Sydfyn på denne tur over fire dage; hele vejen fra Faldsled til Valdemar Slot på Tåsinge. Ruten bliver ændret en smule af og til, men tilbyder det samme: at vandre i fællesskab med andre vandrere fra hele verden i noget af vores absolut dejligste natur.

Jeg har været nysgerrig på arrangementet i nogle år, så da muligheden for at være med opstod, var det nemt at sige ja. Det ville dog være synd at sige, at jeg decideret har trænet mig op til det. Jeg tænkte i stedet, at de cirka tre gange 25 kilometer kunne gennemføres på grundform, rutine og opmuntrende snakke undervejs.

Læs alle artikler
i én måned for 1 kr.

Herefter betaler du 29 kr.
om måneden (uden binding)

Allerede medlem?

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind