Du er her:

Glimt fra en trekkingtur i Nepal


Vores trekkingtur kan bedst beskrives ved at tage læseren med ned til Langtang for selv at få oplevelsen af bjergene. De fleste har jo i forvejen hørt, læst eller set en del om trekking, så jeg vil nøjes med at give nogle snapshots fra turen - nogle er blot stemningsbilleder, andre er personlige højdepunkter.

Når man skal, så skal man
Denne “sandhed” kan i den grad modificeres, når man ligger i sin varme –15 grader komforttemperatur luksussovepose på det oppustelige underlag indhyllet i silkelagenposen. Da vi overnattede i vores højeste lejr ved de fem søer, var det helt urimeligt koldt, og bare det at have næsetippen udenfor soveposen var nok til at nedkøle det meste af hovedregionen og nedfryse selve næsen. Jeg vågnede midt om natten, dejlig varm over det hele, men med en erkendelse af, at jeg skulle have ladet de sidste kopper te stå. Selv om presset var betydeligt, lagde jeg mig til at sove igen - med urolige drømme om, at jeg havde ordnet sagen og med mange opvågningers erkendelse af, at det havde jeg ikke. Nu er vi jo ikke vikinger for ingenting, så jeg tog bandende og svovlende mine vandrestøvler på og kravlede ud af teltet uden andet på. Imens diskuterede jeg med mig selv, hvorfor jeg ikke lå på et eller andet hotel i stedet - så kunne jeg bare være gået ud på badeværelset.

 

Læs alle artikler
i én måned for 1 kr.

Herefter betaler du 29 kr.
om måneden (uden binding)

Allerede medlem?

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind