Hjemmetørret havregrød med svampe & spinat + et pift af Japan

Hjemmetørret havregrød med svampe & spinat + et pift af Japan
Få en solid start på dagen med en gang ekstra nærende havregrød tilsat et japansk snit. Opskriften har en friskhed, du ikke finder i en frysetørret ret, men vejer ikke meget mere. Her er en nem, lækker ret til vandreturen. Den er perfekt til dag et eller to, hvor råvarerne stadig er friske, og mens du kan spise den til morgenmad, egner den sig også glimrende til aftensmaden. Retten vejer ikke meget i rygsækken, og så er den nem at lave på tur med selv det mest simple køkkenudstyr; denne gang lavede vi den med en gasbrænder, en let gryde og en ske. Ponzu, som er...

Denne artikel er kun tilgængelig for medlemmer
af Opdag Verden.

Klik her for at blive medlem
Er du allerede medlem skal du blot logge ind.

Tags:

Mad
Skrevet af: Tore Grønne, Skrevet onsdag, 15 november 2017, opdateret 27 oktober 2017, læsninger: 1706

Log ind