Ny verdensrekord i at slå telt op

VerdensrekorditeltOkay, det her er skørt, men var du klar over, at der findes noget så sært som en officiel Guinness verdensrekord i hvor hurtigt to personer kan slå et 2-personerstelt op?

Det var vi ikke.

Men vi kan ikke lade være med at tænke, at den tid må da være til at slå…

Rekorden blev sat af et par, Elizabeth og Daniel Minton, fra Laramie i den amerikanske stat Wyoming. Af forunderlige årsager slog de teltet op indendørs (!) og behøvede derfor ikke at slå pløkker i. De eneste restriktion på teltet var, at det ikke måtte være et pop-up telt, og at der skulle være såvel et inder- om et ydertelt.

For at slå rekorden skulle de pakke teltet ud ad posen, slå det op, kravle ind i det og lukke lynlåsen, inden de kunne stoppe stopuret, som endte på rekordtiden 1 minut og 7 sekunder.

Rekordforsøget fandt sted helt tilbage i januar 2018, men det var først i december 2018, at rekorden blev anerkendt af folkene fra Guinness. Faktisk siger parret, at hele godkendelsesproceduren var den sværeste del af rekorden.

Nu er spørgsmålet vel blot: Hvem kommer til at slå den tid?

Her kan du se en video, hvor parret fortæller (på engelsk) om rekorden, og man ser dem slå teltet op under rekordforsøget.

Foto: robertcicchetti

Skrevet af: Redaktionen, Skrevet Tirsdag, 08 Januar 2019, opdateret 08 Januar 2019, læsninger: 2094

Log ind

Ugens 10 mest læste om Vandring

Se de mest læste artikler denne uge, og bliv inspireret:

Log ind