Vandring

Vild med vandring! På denne side finder du inspiration til din næste vandretur. Du kan læse mere end 1000 artikler om vandring og vandreture fra magasinet Opdag Verden. Du finder test af udstyr og masser af gode råd og tips til din næste vandretur. Opdag Verden er en medlemsklub som udspringer af magasinet Opdag Verden. Klubben tilbyder vandreture, kurser i friluftsliv, og andre medlemsaktiviteter.

 

Drømmeuddannelsen i friluftsliv - tilmeldingen starter nu

Annonce. Er du vild med friluftsliv og drømmer du om at forvandle din passion til din karriere? Så er det nu blevet endnu mere interessant, at rette øjnene mod den private friluftsvejlederuddannelse i Roskilde og Vejle.

Det 7. hold starter op den 6. marts, og samtidig udbygges uddannelsen med en række nye GRATIS instruktørkurser for kommende og tidligere studerende. De fire obligatoriske instruktørmoduler med havkajak, klatring, mountainbike og teambuilding, suppleres med efteruddannelse forløb til instruktør i kano, IPP2 havkajak, førstehjælp genopfriskning, instruktør kompetencer til klatreparker, Samt en årstur til udlandet.

LÆS ALT OM UDDANNELSEN - klik her

”Vores mål med Den Private Friluftsvejlederuddannelses er at skabe den mest kompetencegivende uddannelse indenfor friluftsliv i Danmark, med fokus på solid formidling og høj sikkerhed. En uddannelse der giver adgang til de mange forskelligartede jobs der er i friluftslivet, lige fra instruktører i klatreparker til det pædagogiske område hvor kajak og mountainbike er på skemaet.

Vores nye tiltag med at tilbyde gratis efteruddannelse, er dels for hele tiden at være med forrest i udviklingen af dansk friluftsliv men også for at lade nuværende og tidligere studerende mødes og udveksle erfaringer i et professionelt netværk.” siger kursusleder Søren Telling.

”Den store søgning til friluftsuddannelserne i Danmark vidner om, at flere og flere har fået øjnene op for de kvaliteter der er i et job med masser af frisk luft og glade mennesker – supplere Karsten Møller, der er ansvarlig for undervisningen i Roskilde”

Den private friluftsvejlederuddannelse certificeret efter anerkendte danske og internationale standarder. Det sikrer, at du som færdiguddannet kan bruge din uddannelse, hvad enten du drømmer om at være klatreinstruktør i Kolding eller kajakinstruktør i Kroatien.

Uddannelsen er bygget op omkring Adventure Travel Trade Associations internationale standarder for guides, og netop dét sikrer, at du med kursusbeviset i hånden har kompetencer, som også udenlandske arbejdsgivere vil nikke genkendende til.

Kajak, træklatring og meget mere
Den private friluftsvejlederuddannelse er kendetegnet ved, at den har særdeles stor fokus på praktikken, og den henvender sig til alle, der ønsker at arbejde professionelt med formidling af friluftsliv, hvad enten du er skolelærer, pædagog eller ønsker at starte egen outdoor-virksomhed. Uddannelsen er opbygget på en måde, så den kan følges, samtidig med, at du passer et fuldtidsjob.

”Vores kursister får hands-on-erfaring med både havkajak, mountainbike og træklatring. Udover en solid teoretisk ballast, får kursisterne både saltvand i håret og mudder i ansigtet. Vi sørger for en masse praktisk erfaring med at lede og guide ude i naturen,” forklarer både Søren Telling og Karsten Møller.

Kurset er opbygget i moduler, sådan at du som kursist har rig lejlighed til at fordybe dig i de enkelte discipliner, og du opnår både certificering i havkajak, træklatring, teambuilding og mountainbike.

Læs mere på www.friluftsvejleder.dk 

 

Skrevet af: Rasmus Bech, Skrevet fredag, 15 december 2017, opdateret 16 december 2017, læsninger: 2211

Log ind

Cron Job Starts