Vandring

Vild med vandring! På denne side finder du inspiration til din næste vandretur. Du kan læse mere end 1000 artikler om vandring og vandreture fra magasinet Opdag Verden. Du finder test af udstyr og masser af gode råd og tips til din næste vandretur. Opdag Verden er en medlemsklub som udspringer af magasinet Opdag Verden. Klubben tilbyder vandreture, kurser i friluftsliv, og andre medlemsaktiviteter.

 

Siriusmand klar med Tv-serie om dansk vildmark


Erik B. Jørgensen lancerer en ny Tv-serie på nettet. Den tidligere jægersoldat og siriusmands ’Kom ud i vildmarken’ byder på seks afsnit om oplevelser i den danske natur.

”Det er ikke kun Grønland, Canada og Alaska, der har vildmark. Den findes også her i Danmark, og det er den, jeg gerne vil vise frem for netop at inspirere andre til selv at tage på eventyr,” fortæller Erik B. Jørgensen.

Han har tidligere været på en længere række ekspeditioner rundt om på den nordlige halvkugle – flere af dem har vi skrevet om her i Opdag Verden – men denne gang er det under mere hjemlige himmelstrøg eventyret finder sted.

Erik ønsker nemlig at vise, hvor store skatte den danske natur gennem på.

”I programmerne bevæger vi os også rundt på forskellige måder – vi vandrer, padler og cykler – for vildmarken kan opleves fra forskellige vinkler,” forklarer Erik B. Jørgensen.

Sæson 1 af ’Kom ud i vildmarken’ består af seks programmer. 

Ud over oplevelserne i naturen lover Erik, at der vil være masser af praktiske tips og tricks til outdoor-livet i programmerne. I hvert program har han også en gæst, der gør seerne klogere på områdets natur og dyr.

Seerne får frem til februar 2019 løbende tilsendt links til de seks programmer og kan se dem, når de vil. Finansieringen af produktionen sker via crowdfunding, så det er seerne selv, der betaler for indholdet.

Første sæson af ’Kom ud i vildmarken’ koster 300 kroner, der samlet giver seerne cirka 3 timers outdoor-tv.

Du kan læse mere på komudivildmarken.dk

Skrevet af: Tore Grønne, Skrevet Fredag, 14 September 2018, opdateret 14 September 2018, læsninger: 4437

Log ind

Cron Job Starts