Tørrede æbleringe med kanel

Snack til turen

Ingredienser

IMG_1012.jpg
Skrevet af: Esben Syberg
Opdateret den 12. jan 2021
Læst af: 5442

Ingredienser

  • Æbler 
  • Stødt kanel (prøv evt. med vanilje eller chili i stedet)

Fremgangsmåde

  • Fjern kernehuset på æblerne og skær dem derefter i tynde skiver på 1-2 millimeter. Brug et mandolinjern, hvis du har et. 
  • Læg æblerne i en skål, vend dem i kanel og spred dem ud over en bageplade / dehydratorplade.
  • Lad dem tørre i en dehydrator i ca. 2-4 timer ved 70 grader (alt efter hvor meget saft, der er i æblerne).

Tip
Jeg vil anbefale ’Pink Lady’-æbler, da de er supersaftige og søde. Prøv evt. at give dem et dyp i chokolade.

ikon hængelås

Prøv de næste 3
Opdag Verden magasiner

Opdag Verden Magasinet

Direkte i din postkasse
i 6 måneder for 99 kr.

Du kan annullere, når du vil. Der er ingen binding.

Allerede eller tidligere medlem?

Andre spændende artikler


 35 tips til friluftsliv om vinteren

35 tips til friluftsliv om vinteren

Sicilien til fods

Sicilien til fods

Info-video: Tag på vandretur i Jotunheimen

Info-video: Tag på vandretur i Jotunheimen