Tørret ananas med chokolade

Snack til turen

Ingredienser

IMG_1020.jpg
Skrevet af: Esben Syberg
Opdateret den 12. jan 2021
Læst af: 6133

Ingredienser

  • Ananas 
  • Chokolade

Fremgangsmåde

  • Skræl ananas og skær den i stykker på ca. 0,5 cm tykkelse.
  • Tør ananas i dehydrator på omkring 60-70 grader i ca. 5 timer. 
  • Vent til de er helt kølet ned / til dagen efter og overtræk dem med smeltet chokolade. Vend evt. en smagsgiver i chokoladen.

ikon hængelås

Prøv de næste 3
Opdag Verden magasiner

Opdag Verden Magasinet

Direkte i din postkasse
i 6 måneder for 99 kr.

Du kan annullere, når du vil. Der er ingen binding.

Allerede eller tidligere medlem?

Andre spændende artikler


Vandring i England

Vandring i England

Vintervandring i Wales

Vintervandring i Wales

Bestigning af Mount Kenya

Bestigning af Mount Kenya