Tur-burger

Let & lækker

 Hvorfor ikke lave burger helt som du plejer på førstedagen?

DSC07346.jpg
Skrevet af: Esben Syberg
Opdateret den 12. jan 2021
Læst af: 5470

 Hvorfor ikke lave burger helt som du plejer på førstedagen?

Det er fredag, og du kommer alligevel lidt sent af sted og vandrer måske kun et par timer eller tre, inden der skal spises aftensmad.

Jeg plejer lige at fryse nogle vakuumpakkede hakkebøffer, så de er klar til at smide i rygsækken, inden jeg smutter hjemmefra. Så holder de sig fint til om aftenen.

Ingredienser (til én burger)

  • 1 hakkebøf
  • 1 burgerbolle (den grove krydderbolle er undervurderet som burgerbolle)
  • Syltede løg eller agurker (kan også bruges til frokosten)
  • Mayo pakket i portionspose
  • BBQ-sovs pakket i portionspose/miniflaske
  • Salat (hvis man er til den slags)
  • Svampe (pluk dem derude, hvis du kan)
  • Et kvart til et halvt løg skåret i tynde skiver
  • Ost (tag lidt af den hårde ost, du alligevel har med til frokosten)

Fremgangsmåde
Du ved det jo godt, men her kommer den lige alligevel: Rist brødet og smør mayo på underbollen. Derefter salat og stegt bøf med ost på toppen. Lidt BBQ-sovs hældes over. Så kommer løg, svampe og den ‘syltede’ top. Smør resten af BBQ-sovsen på topbollen og smid låget på.

Bon appetit!

ikon hængelås

Prøv de næste 3
Opdag Verden magasiner

Opdag Verden Magasinet

Direkte i din postkasse
i 6 måneder for 99 kr.

Du kan annullere, når du vil. Der er ingen binding.

Allerede eller tidligere medlem?

Andre spændende artikler


Kungsleden - På højfjelde over skyerne

Kungsleden - På højfjelde over skyerne

Vandring fra isbjerge til bygd i Grønland

Vandring fra isbjerge til bygd i Grønland

Gennem norske urskove i nationalparken Gutulia

Gennem norske urskove i nationalparken Gutulia