Tørrede æbleringe med kanel

Snack til turen

Ingredienser

IMG_1012.jpg
Skrevet af: Esben Syberg
Opdateret den 12. jan 2021
Læst af: 5472

Ingredienser

  • Æbler 
  • Stødt kanel (prøv evt. med vanilje eller chili i stedet)

Fremgangsmåde

  • Fjern kernehuset på æblerne og skær dem derefter i tynde skiver på 1-2 millimeter. Brug et mandolinjern, hvis du har et. 
  • Læg æblerne i en skål, vend dem i kanel og spred dem ud over en bageplade / dehydratorplade.
  • Lad dem tørre i en dehydrator i ca. 2-4 timer ved 70 grader (alt efter hvor meget saft, der er i æblerne).

Tip
Jeg vil anbefale ’Pink Lady’-æbler, da de er supersaftige og søde. Prøv evt. at give dem et dyp i chokolade.

ikon hængelås

Prøv de næste 3
Opdag Verden magasiner

Opdag Verden Magasinet

Direkte i din postkasse
i 6 måneder for 99 kr.

Du kan annullere, når du vil. Der er ingen binding.

Allerede eller tidligere medlem?

Andre spændende artikler


Vulkanvandring i New Zealand

Vulkanvandring i New Zealand

Turledere søges

Turledere søges

Når tørsten kalder

Når tørsten kalder