- Vi passer godt på dine oplysninger!

Når du besøger opdagverden.dk indsamler vi oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af det , der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Du giver samtykke til at modtage emails og blive kontaktet af Opdag Verden.
Når du tilmelde dig nyhedsbrevet, bliver medlem eller køber en tur, så giver du Opdag Verden lov til at sende dig emails, automatiserede emails vedr. medlemskabet eksempelvis faktura, notifikationer, men også mails der vedr. brug af opdagverden.dk

Du vil også blive tilmeldt Opdag Verdens online magasin (nyhedsbrev), som du kan altid kan afmelde nederst på nyhedbrevet. Vi skriver i nyhedsbrevet når det nye magasin er tilgængeligt online og vi sender generelt mails om tilbud, fordele mv i Opdag Verden klubben. Det er reklamer i nyhedsbrevet, men vi kunne aldrig finde på at videregiver dine oplysninger til andre firmaer.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette indhold. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du sletter eller blokerer cookies kan vi f.eks ikke styre vores ”popup”, hvor f.eks ”Bliv medlem” ikke vises til medlemmer osv. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt. Vi indsamler statistik ved hjælp af 3. parts coockies via Google Analytics, Google Adwords, Facebook

Personoplysninger
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller medlem, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.
Opdag Verden gemmer ikke dine Dankort og betalingsoplysninger. De gemmes udelukkende af NETS godkendte EPAY.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig indhold, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke sider du klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til at optimere din oplevelse på opdagverden.dk

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Opdagverden.dk ejes og publiceres af:

Opdag Verden aps (Madabout Outdoor aps)
CVR. Nr. 38149059
Dalbygade 40 M
6000 Kolding
Telefon: 70 21 31 21
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Log ind

Log ind

Invitation: Friluftstræf med workshops og vandring

Kom til Haglöfs Outdoor Camp i Ry og få masser af viden, vandring og lækker bålmad

Lørdag den 28. september til søndag den 29. september 2019  – Gammel Ry, Midtjylland

Har du lyst til at lære en masse? Møde inspirerende mennesker? Opleve en hyggelig sommerweekend i det fri? Haglöfs Outdoor Camp er en tilbagelænet weekend, hvor du har mulighed for at lære en masse af eksperter, som deler ud af deres enorme viden om vandring, udstyr og lejrliv.

Læs om træffet og se programmet for workshops her...