Du er her:

Vandreture på Gran Canaria


7 dages solrig bjergvandring - fra fantastisk beliggende landsby

Kom med på tur i hjertet af Gran Canarias mest bjergrige region, Tejeda. Her er der ro for turistmasserne, velmarkerede stier og fantastiske udsyn over vulkanøens vidder. 

MEDLEMSPRIS: KR. 3.195 - PRIS: KR. 3.495


Vandring på Gran Canaria (1122)

7 DAGES SOLRIG BJERGVANDRING - FRA FANTASTISK BELIGGENDE LANDSBY

Søndag den 16. okt. - lørdag den 22. okt. 2022

Kom med på tur i hjertet af Gran Canarias mest bjergrige region, Tejeda. Her er der ro for turistmasserne, velmarkerede stier og fantastiske udsyn over vulkanøens vidder. Gran Canarias landskab byder på alt fra lange, øde strande, agatgrønne skove til det nøgne vulkanlandskab i højderne.

Medlemspris: Kr. 3.195
Pris: Kr.3.495

Vandring på Gran Canaria (1127)

7 DAGES VARIERET OG SOLRIG BJERGVANDRING

Søndag den 26. marts - lørdag den 1. april 2023 (OBS! forventet dato - rykkes muligvis en uge)

Kom med på tur i hjertet af Gran Canarias mest bjergrige region, Tejeda. Her er der ro for turistmasserne, varierede vandrestier og fantastiske udsyn over vulkanøens vidder. Gran Canarias landskab byder på alt fra frodige blomsterenge til store klippesider, hyggelige små dovne bjergbyer, vulkanklipper og en interessant historie. Vandringen er særdeles varieret her og solen så godt som en garanti.

Medlemspris: Kr. 3.195
Pris: Kr.3.495

COVID-19 - Få svar på dine spørgsmål her...

Vi kan godt forstå, at der kan være brug for særligt klare udmeldinger i forhold til rettigheder og muligheder, når du køber en tur i denne tid. Derfor har vi samlet de hyppigst stillede spørgsmål her, så du hurtigt kan danne dig et overblik. Vi tager myndighedernes anbefalinger meget alvorligt, og alle vores turledere har skærpet opmærksom på hygiejne på alle ture.

  1. Får jeg refunderet min betaling, hvis turen aflyses pga. restriktioner i forbindelse med COVID-19?
  2. Får jeg min betaling retur, hvis jeg annullerer min tilmelding til turen?
  3. Hvornår tager Opdag Verden stilling til om turen gennemføres eller ej?
  4. Hvor lang tid har jeg til at beslutte mig for en ny tur, hvis den jer er tilmeldt aflyses pga. restriktioner i forbindelse med COVID-19?

Få svar på dine spørgsmål her...

Log ind