Du er her:
  • COVID-19 FAQ

COVID-19 FAQ


Vi kan godt forstå, at der kan være brug for særligt klare udmeldinger i forhold til rettigheder og muligheder, når du køber en tur i denne tid. Derfor har vi samlet de hyppigst stillede spørgsmål her, så du hurtigt kan danne dig et overblik. Vi tager myndighedernes anbefalinger meget alvorligt, og alle vores turledere har skærpet opmærksom på hygiejne på alle ture.

Får jeg refunderet min betaling, hvis turen aflyses pga. restriktioner i forbindelse med COVID-19?

Aflyser vi i Opdag Verden turen er du naturligvis berettiget til at få dine penge retur. Sker aflysningen som følge af uforudsete og pludseligt opståede restriktioner i forhold til at gennemføre turen, så situationen er af force majeure karakter, kan vi ikke refundere din betaling. Det vil sige forhindringer der opstår med meget kort varsel. I stedet tilbyder vi dig at flytte til en hvilken som helst anden af vores ture eller kurser i Opdag Verden – med evt. merbetaling af prisforskel. Du har også mulighed for fx at flytte til flere kortere eller billigere ture. Alternativt få din tilmelding konverteret til bonuspoint på din Opdag Verden konto.

Får jeg min betaling retur, hvis jeg annullerer min tilmelding til turen?

Du får, jf. vores betingelser, 75% af din betaling retur op til 60 dage før turstart. Herefter 50% op til 30 dage før. Du har altid 14 dages fuld returret.

Hvornår tager Opdag Verden stilling til, om turen gennemføres eller ej?

Vi tager stilling til ugeturene senest en måned før turstart og weekendturene senest 14 dage før turstart. Turene i Grønland tager vi stilling til senest to måneder før turstart.

Vi håber disse spørgsmål og svar har været til hjælp, og har du spørgsmål i øvrigt er du altid velkommen til at kontakte os via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind