Du er her:

Vinterfjeldsuge i Norge

11000914 10153121292745498

Pris Kr. 4.798 Inkl. Bus, hotel, mad og undervisning.

8 hele skidage fyldt med oplevelser i noget af Norges bedste natur til formålet. Vi sætter fokus på ture, læring og masser af fællesskab både ude og indendørs. Der er et varieret udbud af undervisning og ture med danske turledere hver dag - for både øvede og begyndere i fornuftig form og med gå-på-mod. Turene giver dig en viden om langrendsteknik, ski orientering med kort, kompas og GPS, vurdering af terrænet og farer for sneskred. Du får mulighed for at prøve at bygge snehuler, gå på snesko, isfiske på Rødungstølen og en grundig viden om skismøring og meget mere.

Hver dag nye tilbud – nye oplevelser, afstemt på efterspørgsel så du har alle muligheder for at få præcis de oplevelser du bedst kan tænke dig. Om aftenen præsenterer turlederne teori eller andre små oplæg. Indholdet er organiseret som hovedsagligt praktiske og enkelte teoretiske workshops.

I Hallingdalens flotte fjeldnatur

Skarslia er en god base for oplevelserne. Der er et meget veludbygget net af præparerede løjper med i alt næsten 400 km. Det lokale løjpenet ved Skarslia er på over 100 km med forbindelse til løjpenettet ved Geilo, Hemsedal og Gol. Her er alt hvad man kan forlange af skov- og højfjeldsløjper; op til ca. 1200 m .

Bag hotellet er der et lille alpinanlæg, som sparer os for 200 højdemeter og giver let adgang til højfjeldet i knap 1100 m højde med direkte adgang til fjeldskiture i alle niveauer, fra lette ture i det flade terræn over små topture til høje toppe, f.eks. toppen af Reineskarvet i over 1700 m.o.h.

For de, der ønsker at øve telemark er der mange gode områder, ture med telemark tema er ”unplugged” hvor vi går op og kører ned igen. Til denne aktivitet, som vi kalder en yoyo, er der flere gode steder på fjeldet i Skarslia.

Selvom turen er lavet til voksne, er børn også velkomne og skolebørn kan sagtens få en god uge i området. 

Alpinområdet er rigelig stort til at underholde og især til at lave øvelser, men den rutinerede alpinist bliver hurtigt træt af det. For dem er der til gengæld en daglig gratis bustur på 20 min til alpinanlægget i Ål. Anlægget her er pænt stort efter norske forhold, og meget snesikkert.

IMG 7202

Hotel og fællesrejsen:
Når skiløbet er slut åbner fællesrejsen for det sociale. Swimmingpoolen er åben om eftermiddagen – hotellet er stort og der er plads til hygge og fælles snak. Dagene giver rigeligt at tale om – og næste dags oplevelser skal planlægges. Vi er fælles om det praktiske og hver gæst får en aften og en morgen, hvor de sammen med Ruby Rejsers koordinator står for maden. Det er ikke så svært – og meget hyggeligt. Ruby Rejser har styr på opskrifter og råvarerne er klar.

Skarslia hotel har godt 40 værelser og plads til over 100 gæster. Værelserne er alle med bad og toilet. Der er enkeltværelser i begrænset omfang, dobbeltværelser og større værelser efter behov. En del af de store værelser har to soveværelser. Hotellet har meget store fælles arealer, bordtennisrum, lille svømmehal, sauna, stor skistald og et stort køkken. Hotellet er ikke nyt, men alt fungerer og hotellet har sin egen stemning og historie.

IMG 0636

Instruktørerne:
Alle aktiviteterne ledes af vores og Rubys inspirerende og rutinerede instruktører, med baggrund i hytte til hytteture, topture, snehule og teltture, telemarkskørere – mange uddannede indenfor friluftsliv fra undervisningsinstitutioner i Norge og Danmark.

Tidspunkt
I marts er dagene lange og solen står højt på himmelen. Det perfekte tidspunkt for fjeldture: 

Uge 9. Afrejse 24. februar – hjemkomst 5. marts 2023.

IMG 1596

Transport:
Transporten foregår med Ruby Rejsers 5 stjernet busser med hvilesæder - liggestole med ryglænet 45 grader ned og god benplads. Busserne samler gæster op på turen igennem Danmark i løbet af fredag eftermiddag og tidlig aften. Sidste opsamlings tidspunkt/sted Helsingør ca. kl 20:00. Ankomst til Ruby Skarslia Hotel ca. kl. 7.30 til morgenmad. Efter morgenmad kan værelserne tages i brug fra kl 10:00

Ved afrejse kører bussen ca. kl. 19 den følgende lørdag efter aftensmad. Første afsætning er i Helsingør, som regel ved 6 tiden om morgenen søndag morgen.

I praksis giver det 8 hele skidage.

Skileje  
Skileje voksne 8 dage for komplet sæt turski inkl. støvler NOK 1010 NOK, - herfra trækkes 20 % ved fremvisning af Ruby Rejsers Rejsebevis – skal forudbestilles.

KR.4.798 
4.898,- FOR IKKE-MEDLEMMER

DU SPARER KR. 100, HVIS DU ER MEDLEM AF OPDAG VERDEN BLIV MEDLEM HER...

OBS! BESTIL TIDLIGT HVIS DU ØNSKER ENKELTVÆRELSE! STÆRKT BEGRÆNSET ANTAL!

Oplys i kommentarfeltet ved tilmelding:

  • hvor du vil samles op; se busplan her.
  • hvis du er interesseret i kør-selv (så er der 800 kr. i rabat). 
  • Hvis du er interesseret i eneværelse koster det kr. 800 for ugen

Du får:

  • Masser af undervisning i vinterfjeldet, med og uden ski.
  • Deleværelse med bad/toilet.
  • Transport i 5 stjernet hvilebus.
  • Helpension på hotel lige ved pisterne, fra morgenmad på ankomstdagen til aftensmad på afrejsedagen, fri kaffe, te og kakao. Frokost som madpakke eller ta’ selv fra køleskab.
  • Mulighed for at koordinere samkørsel med andre deltagere her på Opdag Verdens hjemmeside via "Mødestedet".
  • Samme gode Opdag Verden pris i 2022 som i 2021

Teknisk arrangør: Ruby Rejser - Rejsegarantifond nr. 206

Efter du har tilmeldt dig her på siden, vil du modtage en FAKTURA fra rejsebureauet Ruby Rejser som står for alt praktisk omkring hotel og bustransport osv. Spørgsmål vedr. værelser osv. Kontakt Ruby Rejser  

BEMÆRK DU KAN IKKE BRUGE BONUSPOINT VED KØB AF DENNE TUR

Ruby Rejser
Europaplads 16, 1. sal
8000 Århus C
Danmark

Mandag - fredag: 09.00-16.00
Telefon: 86 15 35 99
www.ruby-rejser.dk 

Event Startdato Pris pr. person Ledige pladser Registrer
Vinterfjeldsuge i Norge (1218) 24-02-2023 Kr. 4.898 50
Log ind