Du er her:

Vinterfjeldsuge i Norge (1218)

11000914 10153121292745498

Pris fra kr. 5.098 inkl. bus, hotel, mad og undervisning.

Fredag den 17. marts til søndag den 26. marts 2023

8 hele skidage fyldt med oplevelser i noget af Norges bedste natur til formålet. Vi sætter fokus på ture, læring og masser af fællesskab både ude og indendørs. Der er et varieret udbud af undervisning og ture med danske turledere hver dag - for både øvede og begyndere i fornuftig form og med gå-på-mod. Turene giver dig en viden om langrendsteknik, ski orientering med kort, kompas og GPS, vurdering af terrænet og planlægning. Du kan få mulighed for at prøve at bygge snehuler (hvis forholdene er til det) eller lave bivuak, få en grundig viden om skismøring og meget meget mere.

Hver dag nye tilbud – nye oplevelser, afstemt på efterspørgsel så du har alle muligheder for at få præcis de oplevelser du bedst kan tænke dig. Om aftenen præsenterer turlederne teori eller andre små oplæg. Indholdet er organiseret som hovedsagligt praktiske og enkelte teoretiske workshops.

I Rondanes flotte fjeldnatur
Mysuseter er en god base for oplevelserne. Der er et meget veludbygget net af præparerede løjper til langrend og fx løber den berømte Trollløjpe lige forbi. Her er alt hvad man kan forlange af skønne og varierede løjper.

Vi bor som nabo til Rondane Nationalpark i over 900 m.o.h. og har en flot udsigt ud over dalen neden for. Mysuseter Fjellstue er indrettet i norsk bonderomantisk stil med træmøbler. Fællesrummene, der består af spisestue med en formidabel udsigt, en hyggelig pejsestue, tv-stue og en kælderstue, giver god plads til fælles aktiviteter.

Læs mere om området HER.

Selvom turen er lavet til voksne, er børn også velkomne og skolebørn kan sagtens få en god uge i området. 

IMG 7202

Hotel og fællesrejsen:
Når skiløbet er slut åbner fællesrejsen for det sociale. Der er godt 50 sengepladser på fjeldstuen, fordelt på dobbeltværelser, 3 –sengsværelser og enkelte 4-sengsværelser. Halvdelen af værelserne har bad/toilet. Værelserne uden bad og toilet har alle håndvask med varmt/koldt vand. Dagene giver rigeligt at tale om – og næste dags oplevelser skal planlægges. Vi er fælles om det praktiske og hver gæst får en aften og en morgen, hvor de sammen med Ruby Rejsers koordinator står for maden. Det er ikke så svært – og meget hyggeligt. Ruby Rejser har styr på opskrifter og råvarerne er klar. Hotellet er ikke nyt, men alt fungerer og hotellet har sin egen stemning og historie.

IMG 0636

Instruktørerne:
Alle aktiviteterne ledes af vores og Rubys inspirerende og rutinerede instruktører, med baggrund i hytte til hytteture, topture, snehule og teltture, telemarkskørere – mange uddannede indenfor friluftsliv fra undervisningsinstitutioner i Norge og Danmark.

Tidspunkt
I marts er dagene lange og solen står højt på himmelen. Det perfekte tidspunkt for fjeldture: 

Uge 12. Afrejse 17. marts – hjemkomst 26. marts 2023.

IMG 1596

Transport:
Transporten foregår med Ruby Rejsers 4 stjernede busser med hvilesæder - liggestole med ryglænet 45 grader ned og god benplads. Busserne samler gæster op på turen igennem Danmark i løbet af fredag eftermiddag og tidlig aften. Sidste opsamlings tidspunkt/sted Helsingør ca. kl 20:00. Ankomst til Mysuseter ca. kl. 7.30 til morgenmad. Efter morgenmad kan værelserne tages i brug fra kl 10:00

Ved afrejse kører bussen ca. kl. 19 den følgende lørdag efter aftensmad. Første afsætning er i Helsingør, som regel ved 6 tiden om morgenen søndag morgen.

I praksis giver det 8 hele skidage.

Skileje  
Skileje skal gøres i Danmark inden afrejse, og dine ski kan fint komme med bussen. Det er ikke muligt at leje ved hotellet i Norge.

Værelsespriser (inkl. medlemsrabat på kr. 100)
1 pers. i enkeltværelse uden bad og toilet: 6498,- 
2 pers. i dobbeltværelse uden bad og toilet: 5498,-
3 pers. i 3 sengs værelse uden bad og toilet: 5198,-
4 pers. i 4 sengs værelse uden bad og toilet: 5098,-

Værelserne fås med eget bad og toilet for en merbetaling på kr. 500 for hele opholdet pr. person. Skriv i kommentarfeltet ved bestilling hvilket type værelse du ønsker at sove i.

Ved tilmelding modtager du et skriftligt infodokument som vedhæftet PDF i din bekræftelse og her er praktiske oplysninger for turen.

OPDATERING 12/1: KUN EN PLADS TILBAGE I DELT HERREVÆRELSE!!!

FRA KR. 5.098 
5.198,- FOR IKKE-MEDLEMMER

BEMÆRK DU KAN IKKE BRUGE BONUSPOINT VED KØB AF DENNE TUR 

OBS! BESTIL TIDLIGT HVIS DU ØNSKER ENKELTVÆRELSE! STÆRKT BEGRÆNSET ANTAL!

Oplys i kommentarfeltet ved tilmelding:

  • hvor du vil samles op; se busplan her.
  • hvis du er interesseret i kør-selv (så er der 800 kr. i rabat). 
  • Hvilken type værelse du ønsker; 1, 2, 3 eller 4 personers, med eller uden bad og toilet på værelset.

Du får:

  • Masser af undervisning i vinterfjeldet, med og uden ski.
  • Deleværelse med mulighed for bad/toilet på værelset.
  • Transport i 4 stjernet hvilebus.
  • Helpension på hotel lige ved pisterne, fra morgenmad på ankomstdagen til aftensmad på afrejsedagen, fri kaffe, te og kakao. Frokost som madpakke eller ta’ selv fra køleskab.
  • Mulighed for at koordinere evt. samkørsel, hvis du vil køre selv, med andre deltagere her på Opdag Verdens hjemmeside via "Mødestedet".

Teknisk arrangør: Ruby Rejser - Rejsegarantifond nr. 206

Efter du har tilmeldt dig her på siden, vil du modtage en FAKTURA fra rejsebureauet Ruby Rejser som står for alt praktisk omkring hotel og bustransport osv.

Spørgsmål vedr. værelser osv. Kontakt Ruby Rejser direkte 

Ruby Rejser
Europaplads 16, 1. sal
8000 Århus C
Danmark

Mandag - fredag: 09.00-16.00
Telefon: 86 15 35 99
www.ruby-rejser.dk 

Detaljer

Startdato 17-03-2023
Slutdato 26-03-2023
Ledig plads 15
Pris pr. person Kr. 5.198
Garanteret afrejse Nej
Log ind