HAVKAJAKTURE


Tag med Opdag Verden på kajaktur i Sverige, Kroatien eller Grønland - i telt og med dansk turleder

Havkajakken er fænomenal til eventyr og opdagelse. Til at komme helt tæt på steder hvor andre ikke lige kommer. Til at genopdage steder der ellers er velkendt fra landsiden. Ydmygt og stille bevæger kajakken sig frem og kan nemt lastes med mere end rygsækken. Vores ture med havkajak er til steder der har særligt gode rammer på vandet til både begyndere og øvede. Her kan du finde is i vandet, milde vinde og smuk klippekyst, blå laguner, hvaler og delfiner, og selvfølgelig mulighed for overnatning i telt. Vores turledere er højt certificerede instruktører der gerne vil dele ud af kunnen og viden undervejs, og som brænder for netop at bruge havkajakken til friluftsliv og eventyr.

Tag med Opdag Verden på tur med havkajak og bliv en bedre roer. Vi glæder os til at se dig.


Havkajak i Grønland

10 dages drømmetur mellem isskosser og grønne fjelde

Drømmer du om store isskosser i vandet ved siden af kajakken og friluftsliv i verdensklasse? Så tag med på den her kajaktur til Sydgrønland. Vi har lagt en fed rute, der bringer dig til det Grønland, som alle taler om.

Medlemspris: Kr. 5.995
Pris: Kr. 6.495

Havkajak i Sydgrønland - Tasermiut Fjord

10 dages drømmetur i noget af det smukkeste Grønland.
OBS! bestillingstur.

Drømmer du om høje vilde fjelde og isskosser i vandet ved siden af kajakken, friluftsliv i verdensklasse med ørredfiskeri og masser af muslinger til rygeovnen? Så tag med på den her kajaktur til det sydligste Sydgrønland. Vi har lavet en eventyrlig tur, der bringer dig til noget af det smukkeste Grønland med kajak.

Medlemspris: Kr. 6.495
Pris: Kr. 6.995

Havkajak i Kroatien

5 dage med klipper og klart vand, telt og dansk instruktør

Drømmer du om varmt, klart rovand under kølen, solskin og godt selskab ovenvande? Så tag med Opdag Verden på den her tur til Adriaterhavet i Kroatien.

Medlemspris: Kr. 3.295
Pris: Kr. 3.495

Havkajak i Kroatien - klubtur 2023

5 dage med klipper og klart vand, telt og dansk instruktør

Drømmer du om varmt, klart rovand under kølen, solskin og godt selskab ovenvande? Så tag med Opdag Verden på den her klubtur på Adriaterhavet i Kroatien.

Pris: Kr. 1.750

Havkajak i den sydsvenske skærgård

4 DAGES GUIDET KAJAKTUR I IDYLLISKE BLEKINGE

Drømmer du om at ro i den charmerende sydsvenske skærgård og overnatte helt ned til vandet på din 'egen' ø? Tag med os på det her fire dages superhyggelige eventyr på vandet mellem de små øer ved Karlshamn og Karlskrona.

Medlemspris: Kr. 2.495
Pris: Kr. 2.695

Log ind