Medlemsbetingelser (fornyer selv)

Velkommen til Opdag Verden!

Opdag Verden er en medlemsklub som udgiver magasinet Opdag Verden 6 gange om året. Opdag Verden tilbyder desuden ture, kurser, fordrag medlemstilbud på grej, rabat på grej og andre medlemsaktiviteter.

Dit samtykke til at modtage emails og blive kontaktet af Opdag Verden.

Ved at acceptere disse medlemsbetingelserne har du givet Opdag Verden lov til at sende dig emails, automatiserede emails vedr. medlemskabet eksempelvis faktura, notifikationer, men også mails der vedr. brug af opdagverden.dk 

Du vil blive tilmeldt Opdag Verdens E-post (nyhedsbrev), som du kan altid kan afmelde nederst på nyhedbrevet. Vi skriver i nyhedsbrevet når det nye magasin er tilgængeligt online og vi sender generelt mails om tilbud, fordele mv i Opdag Verden klubben. Det er reklamer i nyhedsbrevet, men vi kunne aldrig finde på at videregiver dine oplysninger til andre firmaer.

Læs vores COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Dit medlemskab hos Opdag Verden udløber hvis du ikke fornyer det

Alle betalingsgebyrer afholdes af Opdag Verden og er således indeholdt i de oplyste produktpriser og priser på medlemskab. Du har adgang til at se din betaling, når du logger ind på www.opdagverden.dk via hovedmenuen ”Medlem” og herefter klikker på "Mit medlemskab”. Kun privatpersoner, der er fyldt 18 år, kan købe Medlemskab.

Magasinet sendes kun til adresser i Danmark, ikke udland, Færøerne eller Grønland.

Alle ydelser købes af Madabout Outdoor ApS (Opdag Verden aps), Dalbygade 40M, 6000 Kolding (CVR Nr.: 38149059). Betalinger gennemføres af ePay A/S med NETS og Teller som kortindløsere.

Krav om opsigelse af medlemskab og bindingsperiode

Dit medlemskab ophører ved udgangen af den periode, der er betalt for. Opdag Verden sender dig emails når det er tid til at forny medlemskabet, men det er op til dig om du ønsker det eller ej. Betaler du ikke ophører dit medlemskab. 

Fortrydelsesret

Til dit medlemskab på Opdag Verden er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber 14 dage efter aftalen blev indgået. Din fortrydelsesret er kun gældende fra den dag, aftalen blev indgået.

Såfremt du ønsker at fortryde dit medlemskab, skal du inden 14 dage fra aftalens indgåelse give os meddelelse herom. Meddelelsen skal gives os via mail eller telefon. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Tilbagebetaling af medlemsbetaling

Hvis du fortryder dit medlemskab inden der er gået 14 dage, refunderer vi det indbetalte beløb til dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Hvornår får jeg mit magasin

Opdag Verden magasinet udkommer 6 gange om året. Primo februar, april, juni, august, oktober og december.

Har du ikke fået magasinet?

Skriv til  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - så eftersender vi magasinet til din nærmeste GLS pakkeshop. 

Vi bruger GLS, fordi typisk kun er 1-2 dage om at få magasin frem, og vi har et godt system til at håndtere eftersendelser i.

Mit første magasin i mit nye medlemskab

Vi sender ikke den aktuelle udgave, da mange allerede har fået fat i det aktuelle magasin. 

Du er også velkommen til at skrive til  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så sender vi det aktuelle magasin til din nærmeste GLS pakkeshop. Vi tilpasser udløbsdatoen så du får i alt 6 udgaver i et års medlemskab. 

Kvittering

Du modtager en kvittering på e-mail ved dit første køb, der indeholder information om dit medlemskab. Kvitteringen finder du, når du er logget ind på opdagverden.dk, under punktet “Mit Medlemskab”.

Kontakt os

Du kan kontakte medlemsservice i åbningstiden på: 70 21 31 21
Du kan også sende en email til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Åbningstiden er:
Mandag til fredag fra 10-16.