Du er her:

Vandring i Mols Bjerge

mols bjerge low

weekendVANDRing I DANMARKS smukkeste NATIONALPARK -  MED TELT OG erfaren TURLEDEr

Tag med på en weekendvandretur i Mols Bjerge og oplev nationalparken i sine smukke efterårsfarver. Vi vandrer gennem fin skov, over frodige marker og i åbne områder med udsigt til havet. Turen går bl.a. forbi 'Tre Høje', der byder på panoramaudsigt fra Aarhus til Ebeltoft. Vi har på denne weekend god til tid til at nyde naturen undervejs og til lejrliv og bålhygge om aftenen.

Start: Femmøller Efterskole, fredag kl. 17.30

Slut: Femmøller Efterskole, søndag senest kl. 15

Hvem kan deltage? Turen er for alle, der er i nogenlunde fysisk form og gerne vil vandre med fokus på at nyde naturen, holde udkigsstop og tage billeder. Det handler om vandring og fordybelse, og der er ingen hast. Fredag og lørdag aften er der tid til lejrliv med madlavning og hygge ved bålet.

Turniveau: Let – mellem. Man bærer sin egen rygsæk i bakket terræn. Lørdag vandrer vi en hel dag, op til 6 timer, men i roligt tempo.

Overnatningsform: Vi overnatter i telt eller under tarp på åbne lejrpladser på et markområde.

Mad og vand: Medbring en madpakke til fredag, som ikke tager tid at tilberede. Lørdag er der god tid til at lave ordentlig aftensmad, så medbring gerne ingredienser og kogegrej hertil. Ellers er frysetørret mad en let mulighed. Der er ikke mulighed for at handle undervejs, så sørg for at have alt med hjemmefra. Vi koordinerer deling af kogegrej og eventuel fælles madlavning i turen gruppe på 'Mødestedet'. Medbring minimum 2 liter vand. Vi kan tanke mere undervejs.

Hvad koster det?

Du køber selv din transport og bruger dit eget telt eller deler med andre deltagere. Vi planlægger turen, informerer dig om alt, hvad du skal vide, og sørger for en dygtig dansk turleder.

Når du tager på tur med vores turledere, sikrer du dig, at der er én, der sørger for den bedst mulige oplevelse for hele gruppen. Når du er i trygge hænder, kan du nyde mere og være sikker på, at du oplever det bedste af området, du er på tur i.

Læs mere om konceptet her

Dine omkostninger: Prisen for turen plus din mad og transport.

Transport:

Offentlig transport fra Aarhus: Tag med bus 123 fra Aarhus Rutebilstation direkte til Femmøller Efterskole. Pris: 160 kr. t/r for en voksenbillet. Turen tager ca. en time. Bussen tilbage til Aarhus søndag eftermiddag går på 11. minut hver time.

Bil: Fra Århus er der 40 km, og fra København er der 346 km (179 km, hvis man tager færgen Odden-Ebeltoft). Det er muligt at parkere ved Femmøller Efterskole weekenden over. Man kan koordinere fælles transport til og fra ruten i turens gruppe på Mødestedet.

 

MEDLEMSPRIS KR. 495,-
Gratis for Fri-Plusmedlemmer / 
ikke-MEDLEMMER KR. 695

DU SPARER KR. 200, HVIS DU ER PLUSMEDLEM AF OPDAG VERDEN BLIV MEDLEM HER...

Du kan finde svar på ofte stillede spørgsmål i vores FAQ. Har du yderligere spørgsmål til turen er du velkommen til at skrive en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Event Startdato Slutdato Sted Pris pr. person Ledig plads TILMELDING
Vandring i Mols Bjerge (1137) 28-12-2022 29-12-2022 Kr. 995 25
 • COVID-19 - Få svar på dine spørgsmål her...

  Vi kan godt forstå, at der kan være brug for særligt klare udmeldinger i forhold til rettigheder og muligheder, når du køber en tur i denne tid. Derfor har vi samlet de hyppigst stillede spørgsmål her, så du hurtigt kan danne dig et overblik. Vi tager myndighedernes anbefalinger meget alvorligt, og alle vores turledere har skærpet opmærksom på hygiejne på alle ture.

  1. Får jeg refunderet min betaling, hvis turen aflyses pga. restriktioner i forbindelse med COVID-19?
  2. Får jeg min betaling retur, hvis jeg annullerer min tilmelding til turen?
  3. Hvornår tager Opdag Verden stilling til om turen gennemføres eller ej?
  4. Hvor lang tid har jeg til at beslutte mig for en ny tur, hvis den jer er tilmeldt aflyses pga. restriktioner i forbindelse med COVID-19?

  Få svar på dine spørgsmål her...

  Log ind