Du er her:

Havkajak i den sydsvenske skærgård

4 dages guidet kajaktur i idyllisk skærgård

Drømmer du om at ro i den charmerende sydsvenske skærgård og overnatte helt ned til vandet på din 'egen' ø? Tag med os på det her fire dages superhyggelige eventyr på vandet mellem de små øer ved Karlshamn og Karlskrona.

Start: Matviks Hamn øst for Karlshamn torsdag kl. 12

Slut: Matviks Hamn øst for Karlshamn søndag kl. 15

Deltagerforudsætninger: Turen henvender sig til alle med begynderfærdigheder. Dvs. gerne med et IPP2, DGI Havkajakroer-kursus eller lignende. Det er vigtigt, at du kan sidde i kajakken og ro flere timer om dagen. Enkelte steder kan vi få et kortere stræk med små bølger. Uanset ror vi så alle føler sig trygge hele tiden.

Hvor langt skal vi ro om dagen? Vi ror efter forholdene, men stræber efter cirka 15 km pr. dag.

Overnatningsform: Telt, tarp eller lign. Der er fine overnatningspladser med gode teltningsmuligheder. 

Mad: Trangia eller lign. Der kan være bålforbud og regn som betyder vi ikke lige kan bruge reflektorovn e.l. på bålet så medbring et eller andet kogesæt - evt. del med andre i gruppen. Det koordinerer vi i online forum gruppen for turen som du tilmeldes automatisk. 

Udstyr/grej: Man deltager med eget friluftsgrej og mad. Pakkeliste og forslag til mad fås med infomaterialet der er vedhæftet din bekræftelse på tilmelding.

Kajakker, kajakudstyr og robeklædning: Der er flere muligheder for at leje kajakker og kajakudstyr. Pris: SEK 1600

Blekinge

Turleder og instruktør: Jes Lindrum Brinch

Når du tager på tur med vores turledere, sikrer du dig, at der er én, der sørger for den bedst mulige oplevelse for hele gruppen. Når du er i trygge hænder, kan du nyde mere og være sikker på, at du oplever det bedste af området, du er på tur i.

Hvad koster det?

Du køber selv din transport og bruger dit eget telt eller deler med andre deltagere. Vi planlægger turen, informerer dig om alt, hvad du har brug for at vide, og sørger for en dygtig dansk turleder og kajakinstruktør..

Transport: I bil er der ca. 180 km og 2 timers kørsel fra København over Øresundsbroen.

Deltagerantal: Max. 10

KR. 2.495
2.695,- FOR IKKE-MEDLEMMER

DU SPARER KR. 200, HVIS DU ER MEDLEM AF OPDAG VERDEN BLIV MEDLEM HER...

Du kan finde svar på ofte stillede spørgsmål i vores FAQ her. Har du spørgsmål til turen er du velkommen til at skrive en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Event Startdato Slutdato Sted Pris pr. person Ledig plads TILMELDING
Havkajak i den sydsvenske skærgård - Blekinge (1296)
Sikker afrejse
06-07-2023 09-07-2023 Kr. 2.695 5

COVID-19 - Få svar på dine spørgsmål her...

Vi kan godt forstå, at der kan være brug for særligt klare udmeldinger i forhold til rettigheder og muligheder, når du køber en tur i denne tid. Derfor har vi samlet de hyppigst stillede spørgsmål her, så du hurtigt kan danne dig et overblik. Vi tager myndighedernes anbefalinger meget alvorligt, og alle vores turledere har skærpet opmærksom på hygiejne på alle ture.

  1. Får jeg refunderet min betaling, hvis turen aflyses pga. restriktioner i forbindelse med COVID-19?
  2. Får jeg min betaling retur, hvis jeg annullerer min tilmelding til turen?
  3. Hvornår tager Opdag Verden stilling til om turen gennemføres eller ej?
  4. Hvor lang tid har jeg til at beslutte mig for en ny tur, hvis den jer er tilmeldt aflyses pga. restriktioner i forbindelse med COVID-19?

Få svar på dine spørgsmål her...

Log ind