• Hjem
  • Hvad er Opdag Verden ?

Hvad er Opdag Verden ?


Opdag Verden er en medlemsklub som udspringer af magasinet Opdag Verden. I 2013 begyndte Opdag Verden at tilbyde ture, kurser, og andre medlemsaktiviteter og samlede det hele i "Klubben".

Indtil videre er det blevet til ca. 375 ture og kurser. Foredrag, klub aftener, og en række medlemstilbud på udstyr og bøger. Magasinet Opdag Verden udkommer 6 gange om året. 

Som Plus-medlem af Opdag Verden får du:

Opdag Verden - magasinet om friluftsliv og eventyr

Viden, inspiration og eventyr. Opdag Verden er Danmarks suverænt bedste magasin om friluftsliv og eventyr.

Med magasinet er du sikker på aldrig at mangle inspiration til dit næste eventyr – i det nære eller under fjerne himmelstrøg.

Vores eksperter øser desuden ud af deres bedste tips om alt fra at holde varmen i soveposen om natten og sikre rent drikkevand på tur til at være sikker på, du får valgt de rigtige vandrestøvler, og rygsækken er pakket optimalt. Og selvfølgelig holder vores team af udstyrstestere dig orienteret om, hvad der sker på grejfronten.

Adgang til magasinet på iPad og PC

Som medlem kan du læse Opdag Verden online fra den dag, det udkommer. En mail minder dig om, at magasinet ligger klar på opdagverden.dk, og du har straks adgang til en letlæselig bladre-pdf. Super nemt. Og ingen krøllede sider.

Læs tidligere udgaver af Opdag Verden online

Vi startede med at lægge magasinerne på nettet i 2011, og arkivet vokser sig hele tiden større. Du kan nu læse ca. 40 magasiner med et væld af guider, reportager, interviews, vilde eventyr, udstyrsartikler, grejtests og meget mere online. Aldrig skal du mangle inspiration til din næste tur.

Kæmpe online artikelarkiv – læs mere end 2800 artikler

Opdag Verden har eksisteret i 20 år, og vi har udgivet et par tusinde artikler. Vi er i fuld gang med at lægge dem på nettet. Indtil videre har arkivet over 2800 artikler spækket med viden, inspiration og eventyr. Læser du tre artikler hver eneste dag, vil det tage næsten et år at komme igennem artiklerne. Vores bud er dog, at du for længst har pakket rygsækken og er taget på eventyr, inden du når så langt.

Vil du med på tur? Det er sjovt, nemt og billigt!

Har du lyst til at tage på tur, men får det sjældent gjort? Måske du mangler turvenner, måske dine gamle turvenner ikke har så meget tid længere, eller måske får du det bare ikke gjort?

Sammen med Opdag Verden kan du komme på tur, når det passer dig. Det koster kun er en smule mere, end hvis du selv tager af sted. Og så er det nemt.

Opdag Verden planlægger det hele, oplyser hvor du kan købe transport og kommer med forslag til madplan, og hvad du skal have med af grej. Vi har en turleder med på turen, som har erfaring og viden og får det hele til at glide uden problemer.
I det hele taget gør vi det så nemt for dig som muligt – uden at du slipper for at tage ansvar for dig selv :-)

Friluftskurser

Klubben arrangerer sin egne kurser i f.eks. basisfriluftsliv samt et fjeldkursus. Derudover samarbejder klubben med Danmarks førende kursusudbydere og tilbyder f.eks. kajak- og kanokurser.

Medlemstilbud

Hver måned får du et godt tilbud på grej til dine ture. Typisk med 20-30 % rabat.

Bliv medlem her...