Du er her:

Opdag Verdens klubpartnere


Her kan du læse mere om, hvordan vi udvælger det udstyr og grej, du finder på siderne i Opdag Verden, og hvordan det foregår, når vi tester udstyr.

UDSTYRSNYHEDER & OMTALER

Opdag Verden udvælger udstyr til nyhederne i magasinet i samarbejde med vores samarbejdspartnere i Eventyrsport og Friluftsland.

Det foregår på den måde, at Opdag Verden sammen med folk fra Eventyrsport og Friluftsland kigger på, hvad der er af nyheder, og hvilke anbefalelsesværdige produkter og klassikere, der passer til årstiden og er værd at hive frem.

Vi ender med en liste over potentielle nyheder, inden redaktionen på Opdag Verden laver den endelige udvælgelse.

Det er Opdag Verden, der skriver om produkterne.

Opdag Verdens mål er at holde jer læsere opdateret på, hvad der rører sig på markedet, og hvilket nyt udstyr og grej I kan finde på hylderne hos Friluftsland og Eventyrsport. De repræsenterer tilsammen et bredt udvalg af det udstyr, der er tilgængelig på det danske marked.

SAMARBEJDE SIKRER RABAT TIL MEDLEMMER

Friluftand og Eventyrsport lægger hver en pose penge hos Opdag Verden for samarbejdet omkring udstyr, som samtidig sikrer, at medlemmer af Opdag Verden får:

  • 10% rabat på alle ikke nedsatte varer i de to kæder
  • 20% rabat på turmad
  • 25% rabat på specifikke produkter og mærker hver måned.

Det er desuden muligt for medlemmer at hente magasinet i begge kæders butikker.

UVILDIGE UDSTYRSTEST: SÅDAN FOREGÅR DET

Opdag Verden er fuldkommen uvildige, når det kommer til test af udstyr.

Det er redaktionen på Opdag Verden, der udvælger produkter til test, og det er vores uvildige testere, som kommer med saglige, ærlige vurderinger af grejet.

Det er ikke muligt for mærkerne (eller nogen andre) at påvirke testens udfald, bedømmelse eller karakter.

Det hænder, at der er annoncer for de samme produkter, som vi har testet, i et magasin. Det sker fordi vi er interesserede i at teste det nyeste og mest spændende grej, som samtidig er de produkter, de forskellige mærker netop har lanceret. Det betyder dog på ingen må, at mærker har mulighed for at påvirke testens resultat.

Vi stræber efter at præsentere godt, brugbart grej for jer læsere. Derfor ender produkter ofte med karakterer i den gode ende af skalaen. Skuffer et produkt, bringer vi dog stadig testen – vi synes blot, at det er mest relevant at teste udstyr, vi har forventninger til, kan klare mosten på tur. 

Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind