Du er her:

FAST BASE


Tag med Opdag Verden på vandretur fra fast hytte eller base. Typisk er den faste base en by, hvor du kan booke overnatning efter dit eget valg. Let rygsæk, seng, bad og gode toiletforhold er noget der kan trække i de fleste. Læg dertil fantastisk natur og god hyttestemning. Vin og lokal mad serveret fra køkkenet...så velkommen til vandrehimlen!

Vandreture på Færøerne

7 dages vandretur med dansk turleder og med udgangspunkt fra Thorshavn

Vi vandrer dagsture i de imponerende, sagnomspundne landskaber og oplever det dragende, grønne Færøerne med kun en dagtursrygsæk på ryggen.

MEDLEMSPRIS: KR. 3.195 - PRIS: KR. 3.495

LÆS MERE

Vandreture på Mallorca

Vandreture fra fast udgangspunkt i byen Soller på Mallorcas nordvestkyst

Oplev Mallorcas fantastiske Tramuntana bjerge og byen Soller som måske er Mallorca hyggeligste byMallorca i det vestlige Middelhav lokker med sit fantastiske vejr og smukke landskaber til vandring i de danske ydersæsoner. Vi vandrer i et roligt tempo gennem frodige plantager, skyggefulde olivenlunde og hyggelige landsbyer gennem de flotte Tramuntana-bjerge.

MEDLEMSPRIS: KR. 3.195 - PRIS: KR. 3.495

LÆS MERE

Vandreture på Gran Canaria

7 dages solrig bjergvandring - fra fantastisk beliggende landsby

Kom med på tur i hjertet af Gran Canarias mest bjergrige region, Tejeda. Her er der ro for turistmasserne, velmarkerede stier og fantastiske udsyn over vulkanøens vidder. 

MEDLEMSPRIS: KR. 3.195 - PRIS: KR. 3.495

LÆS MERE

Vandreture i Toscana

Frodige skove og vidtstrakte bjergtinder i Toscana

Vandreturen i Toscana er for alle, der elsker frodig natur, panoramiske udsigter, og smagen af det italienske køkken. Vores udgangspunkt er en gammel middelalderby i de apuanske alper, hvorfra vi skal opleve områdets unikke natur. 

MEDLEMSPRIS: KR. 3.195 - PRIS: KR. 3.495

LÆS MERE

Vandreture i Tatrabjergene

Tag med på vandreferie i Tatrabjergene, der ligger som en naturlig højderyg mellem Polen og Slovakiet. Vi skal vandre på den polske side af nationalparken, hvor vi vil opleve krystalklare bjergsøer, høje bjergtinder, mystiske grotter, frodige skove og naturskønne dale

MEDLEMSPRIS: KR. 3.195 - PRIS: KR. 3.495

LÆS MERE
Log ind