Sverige


weekender i vildmarken

Sverige er som nabo let tilgængelig og det er oplagt at søge Sveriges vildmark tæt på til weekendture i fx de flotte nationalparker. Indenfor kort transporttid fra Danmark ændrer naturen sig markant og byder på anderledes vandreoplevelser med klipper, fjeld, tætte skove, store vilde dyr og store vidder. Vores vandreture er lagt med ruter der giver mest mulig vildmark tættest på. Turlederne på sverigesturene er erfarne turledere der selv er med til at udvikle netop den tur de leder, i et tæt samarbejde med Opdag Verden. De nyder oplevelsen af vildmark og skovvandring og sætter pris på at dele den i et fælleskab.

Brug sverigesturene til at komme videre med friluftsliv på tur og boost din energi med et afbræk fra hverdagen i fællesskab med andre.

Vi glæder os til at se dig.


image

Söderåsen Nationalpark

Flot weekendvandring i sydsvensk løvskov med Telt og dansk turleder

På turene til nationalpark Söderåsen kan du opleve noget af Sydsveriges smukkeste natur, og smage på vandring i et anderledes, og let kuperet terræn, i forhold til det danske. Her er masser af løvskov, klipper og kløfter, brusende åer og flotte udsigter undervejs.

Medlemspris: Kr. 595
Pris: Kr. 795

image

Havkajak i den sydsvenske skærgård

4 dages guidet kajaktur i idylliske Blekinge

Drømmer du om at ro i den charmerende sydsvenske skærgård og overnatte helt ned til vandet på en lille klippeø? Tag med os på det her fire dages superhyggelige eventyr på vandet mellem de små øer ved Karlshamn og Karlskrona.

Medlemspris: Kr. 2.495
Pris: Kr. 2.695

image

Vättlefjäll Naturreservat

3 dage på Bohusleden blandt tjur og urfugl - god for begyndere

Bohusleden nord for Göteborg fører os ind og ud af Vättlefjäll Naturreservat. Her vandrer vi i et storslået naturområde med både nåle- og løvtræer, skovklædte lyngheder, fugtige og våde sprækkedalstrøg samt højslette med et rigt dyre- og fugleliv. 

Medlemspris: Kr. 595
Pris: Kr. 795

image

Vandring i Långfjellet Naturreservat

7 dages fjeldvandring fra fast base i naturreservat (Telt eller hytte) 

  • Et område med både jærv, los, Bjørn, ulv og masser af rener
  • At bade i vandfald
  • Sejle på Grövelsjøen
  • Kom på toppen af Svealands højeste fjeld i 1204 meters højde
  • Adgang til toilet, bad og sauna

Medlemspris: Kr. 2.795
Pris: Kr. 2.995