HYTTE-TIL-HYTTE VANDRING


Tag med Opdag Verden på vandretur fra hytte til hytte. Let rygsæk, seng, bad og gode toiletforhold er noget der kan trække i de fleste. Læg dertil fantastisk natur og god hyttestemning. Vin og lokal mad serveret fra køkkenet...så velkommen til vandrehimlen!
image

Vandring i alperne – Østrig hytte til hytte

8 DAGES HYTTE TIL HYTTE VANDRETUR I ALPERNE MED DANSK TURLEDER

Tag med på en fantastisk vandretur på tværs af alperne; fra Oberstdorf i Sydtyskland til Melag i Norditalien. På den her 8 dages vandretur bliver du vidne til noget af det bedste, Alperne har at byde på. 

Medlemspris: Kr. 3.595
Pris: Kr. 3.795

image

Vandring på Mallorca

8 DAGES VANDRETUR FRA HYTTE TIL HYTTE OVER TRAMUNTANA BJERGENE PÅ MALLORCA

Start sæsonen på fantastiske Mallorca sammen med Opdag Verden, når vi vandrer afsted på den berømte rute GR221 over flotte bjerge og gennem frodige plantager. 

Medlemspris: Kr. 3.595
Pris: Kr.3.795

image

Vandring på Rota Vicentina

7 DAGES VANDRING FRA HYTTE TIL HYTTE PÅ PORTUGALS FISHERMEN’S TRAIL

Charmerende kystvandring fra hytte til hytte på Portugals Fishermen’s Trail. Frisk havluft og hvidkalkede landsbyer i Europas største kystnationalpark. Glæd dig til at opleve fantastiske Rota Vicentina sammen med Opdag Verden.

Medlemspris: Kr. 3.595
Pris: Kr. 3.795

image

Vandring på Caminoen

8 DAGES VANDRETUR PÅ CAMINOEN I SPANIEN MED DANSK TURLEDER - NYHED!

Vandreturen går de 114 kilometer fra Sarria til Santiago de Compostella ad "Den Franske Vej". Det er den sidste del af hvad der betegnes som hovedruten og er på UNESCOs verdensarvliste. Du kan glæde dig til varieret vandring mellem små hyggelige landsbyer, gode stier og mulighed for at få "La Compostela" beviset efter fuldendt vandring.

Medlemspris: Kr. 3.595
Pris: Kr. 3.795

Log ind