Portugal


Garanteret varme, store horisonter og seafood i de små landsbyer

Vandring i Portugal er for dig der er glad for varme, og helt oplagt også nyder udsigten til havet. Her finder du noget af det mest indbydende kystvandring i Sydeuropa og har alle tiders mulighed for at forkæle dig selv med de friske råvarer fra vand og land undervejs. Du skal være glad for varme og sol for her er ikke megen skygge på stierne, men til gengæld oftest en god brise fra Atlanterhavet. Vores ture i Portugal er på den historiske Fishermans Trail der er et lille stræk på den længere rute Rota Vicentina langs kysten. Her er ruten overkommelig med store udsigter hver dag og hyggelige små byer hvor vi overnatter og kan nyde lidt kultur undervejs. Det er nemt at kommer hertil, rimelig billigt stadigvæk og byder på klart undervurderet vandring for de fleste.

Brug Portugal til at komme afsted på en vandretur med garanteret varme, adgang til havet og overkommelig vandring uden højder.

Vi glæder os til at se dig.


image

Vandring på Rota Vicentina

7 DAGES VANDRING FRA HYTTE TIL HYTTE PÅ PORTUGALS FISHERMEN’S TRAIL

Charmerende kystvandring fra hytte til hytte på Portugals Fishermen’s Trail. Frisk havluft og hvidkalkede landsbyer i Europas største kystnationalpark. Glæd dig til at opleve fantastiske Rota Vicentina sammen med Opdag Verden.

Medlemspris: Kr. 3.595
Pris: Kr. 3.795

Log ind