Du er her:

Thy Nationalpark

Thy ny

Weekendvandring i Danmarks vildeste vildmark

Tag med på tur i Danmarks første Nationalpark. Vi vandrer gennem den sydlige del af parkens 24.000 ha varierede og vilde natur.  Her får vi både den åbne strand, hedelandskabet og skoven i vores vildeste vildmark. Turen runder blandt andet Lodbjerg Fyr og stræk på den gamle redningssti.

Startsted: Nørre Vorupør fredag kl. 17.45
Slutsted: Nørre Vorupør søndag kl. 15

Hvem kan deltage?
Turen er for alle, der er i nogenlunde fysisk form og kan gå kortere dagsetaper med fuldt pakket rygsæk. Der er god tid til lejrliv med madlavning og hygge ved bålet, især lørdag aften.

Turniveau: Let – mellem. Man bærer sin egen rygsæk i bakket terræn. Vi vandrer op til 5 timer i roligt tempo.

Hvor langt skal vi vandre om dagen?: 8-16 km

Overnatningsform:
Telt eller tarp.
Der er shelters med begrænset kapacitet ved begge overnatningspladser, disse kan ikke reserveres og er ofte i brug i sommerhalvåret, derfor benytter vi telt eller tarp. Der er i øvrigt primitivt toilet i forbindelse med begge overnatningspladser.

Mad: Medbring en madpakke eller mad til fredag, som ikke tager tid at tilberede. Lørdag er der god tid til at lave ordentlig aftensmad, så medbring gerne ingredienser og kogegrej hertil. Ellers er frysetørret mad en let mulighed. Der er ikke nødvendigvis mulighed for at handle undervejs, så sørg for at have alt med hjemmefra. Vi koordinerer deling af kogegrej og eventuel fælles madlavning i turen gruppe på 'Mødestedet'. Medbring minimum 2 liter vand. Vi kan tanke mere undervejs.

 

Hvad koster det?

Du køber selv din transport og bruger dit eget telt eller deler med andre deltagere. Vi planlægger turen, informerer dig om alt, hvad du skal vide, og sørger for en dygtig dansk turleder.

Når du tager på tur med vores turledere, sikrer du dig, at der er én, der sørger for den bedst mulige oplevelse for hele gruppen. Når du er i trygge hænder, kan du nyde mere og være sikker på, at du oplever det bedste af området, du er på tur i.

Læs mere om konceptet her

Dine omkostninger: Prisen for turen plus din mad og transport.

Transport:

Det er helt oplagt at koordinere samkørsel på denne tur. Fx med opsamling i Vilsund, som er nemt tilgængelig med det offentlige og kun 20 km. fra Nørre Vorupør.

Offentlig transport fra Aarhus: Tag toget mod Struer og skift til bus i Skive hvorfra du tager mod Thisted og står af i Vilsund. Her kan du fx arrangere opsamling kl. 17.30 (bussen ankommer 17.28!) fra nogen af de andre deltagere med bil. Alternativt er det fx videre med flextrafik som dog kræver en tidligere afrejse fra Aarhus.

Bil: Fra Århus er der ca. 170 km, alt efter din valgte rute, og ca. 2 t. og 15 min. transport. Det er muligt at parkere gratis.

 

MEDLEMSPRIS KR. 495,-
Gratis for Fri-Plusmedlemmer / 
ikke-MEDLEMMER KR. 695

DU SPARER KR. 200, HVIS DU ER PLUSMEDLEM AF OPDAG VERDEN BLIV MEDLEM HER...

Du kan finde svar på ofte stillede spørgsmål i vores FAQ. Har du yderligere spørgsmål til turen er du velkommen til at skrive en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Event Startdato Pris pr. person Ledige pladser Registrer
Thy Nationalpark (1148) 27-05-2022 DKK695 0

Udsolgt

Thy Nationalpark (1149) 22-07-2022 DKK695 18
Thy Nationalpark (1150) 26-08-2022 DKK695 18
Thy Nationalpark (1151) 30-09-2022 DKK695 15

COVID-19 - Få svar på dine spørgsmål her...

Vi kan godt forstå, at der kan være brug for særligt klare udmeldinger i forhold til rettigheder og muligheder, når du køber en tur i denne tid. Derfor har vi samlet de hyppigst stillede spørgsmål her, så du hurtigt kan danne dig et overblik. Vi tager myndighedernes anbefalinger meget alvorligt, og alle vores turledere har skærpet opmærksom på hygiejne på alle ture.

  1. Får jeg refunderet min betaling, hvis turen aflyses pga. restriktioner i forbindelse med COVID-19?
  2. Får jeg min betaling retur, hvis jeg annullerer min tilmelding til turen?
  3. Hvornår tager Opdag Verden stilling til om turen gennemføres eller ej?
  4. Hvor lang tid har jeg til at beslutte mig for en ny tur, hvis den jer er tilmeldt aflyses pga. restriktioner i forbindelse med COVID-19?

Få svar på dine spørgsmål her...

Log ind