Friluftsland -10% rabat


Du får 10% i medlemsrabat på udstyr i Friluftsland, hvis du er medlem af Opdag Verden.

Skriv Rabatkoden, hvis du handler online eller fremvis dit medlemskort på telefonen til personalet, når du handler i Friluftslands butikker. 

Du får kun rabatten, på ikke nedsatte varer.

Du downloader medlemskortet her: 

 

Info om Friluftsland

Friluftsland er en af Danmarks førende kæder på markedet for udstyr til friluftsliv i alle afskygninger. Friluftsland har mere end 40 år på bagen og har i dag butikker spredt ud over 10 butikker i det meste af Danmark.

I Friluftsland finder grej, udstyr og beklædning til en bred vifte af eventyr og ture i naturen, hvad enten det er vandreture, cykelture, kanoture, kajakture eller bjergbestigning. Her finder du alt frarygsække, soveposer, telte, underlag og kogegrej over Bukser, støvler, jakker, Undertøj, Handsker og huer til diverse multiværksøjer, bålgrej, pandelamper, puls-ure og meget mere.

Friluftsland har også deres eget brand; Frilufts.

Efter at have været privatejet siden 1980 blev Friluftsland i 2017 en del af Fenix Outdoor AB, som er børsnoteret i Stockholm, og også står bag Globetrotter i Tyskland og Naturkompaniet i Sverige samt et par velkendte skandinaviske friluftsmærker som Fjällräven, Hanwag og Primus.

Læs artikler som Opdag Verden har skrevet om Friluftsland:

 

Se produkter som forhandles i Friluftsland og som Opdag Verden har testet eller skrevet om her ...


Friluftsland -10% rabat

Partnerkoden er kun tilgængelig for Plus medlemmer af Opdag Verden.