• Hjem
  • Artikler
  • Inspiration & outdoor på Ferie for Alle 2023

Inspiration & outdoor på Ferie for Alle 2023

Kæmpe rejsemesse i Herning med stort outdoorshow

På Ferie for Alle kan du igen i år glæde dig til alverdens aktiviteter, gode tilbud fra de mange rejseselskaber og til at blive klogere på verden med et væld af spændende rejseforedrag. Og så er der masser at komme efter på den del af messen, der går under navnet 'Outdoorshow'. 

ferie-for-alle-aktiviteter2.jpg
Skrevet af: Redaktionen
Opdateret den 10. feb 2023
Læst af: 1816

På Ferie for Alle kan du igen i år glæde dig til alverdens aktiviteter, gode tilbud fra de mange rejseselskaber og til at blive klogere på verden med et væld af spændende rejseforedrag. Og så er der masser at komme efter på den del af messen, der går under navnet 'Outdoorshow'. 

På Ferie for Alle kan du igen i år glæde dig til alverdens aktiviteter, gode tilbud fra de mange rejseselskaber og til at blive klogere på verden med et væld af spændende rejseforedrag.

Du kan besøge Outdoorshow, hvor du kan prøve at ro i Kajak i kajakbassin, teste nye cykler på cykelbanen og forsøge dig med dykning i dykkerpoolen. Du finder også teltudstillingen, hvor du får en glimrende fornemmelse af de enkelte telte, som kan være svær at få ude i friluftsbutikkerne.

ferie for alle 2023 13

Outdoorshow har i det hele taaget haft gevaldigt vokseværk siden sidste år.

- Vi har lagt os i selen for at lave et spændende oplevelsesmiljø med autenticitet og eventyr, og vi har i år skabt bedre plads til publikum - vi vil nemlig så gerne, at folk slår sig ned og har lyst til at blive et stykke tid. Vi har en scene med foredrag nonstop under hele messen, og så er området ved kajakbassinet udvidet med flere nye udstillere," fortæller Lars Nyhuus, direktør i Team Nord, der står for Outdoorshow.

På scenen vil publikum blandt mange andre kunne opleve TV-vært Martin Keller, Anna-Caroline Bonde Fosmark kendt fra 'Alene i Vildmarken' og en række andre folk med forstand på friluftsliv.

Outdoorshow henvender sig til de fleste, børnefamilien, den aktive campist, globetrotteren og senioren, og aktiviteterne i outdoor-området favner da også bredt:

Lars Nyhuus fremhæver her nogle af de mest spektakulære:"Motorsavskunstner Jeppe Røpke på Torvet kommer helt sikkert til at skabe opmærksomhed med sit flotte håndværk, der finder sine motiver i naturen. I hallen er kajakbassinet en sikker attraktion, hvor gæsterne kan prøve kræfter med Kajak eller SUP. Midt i hallen har vi vores store klatrenet, som gør det muligt for både børn og voksne at komme op under taget og se messen lidt fra oven. Tagteltcampen bag Hal C er et must, hvis man elsker firhjulstrækkere og mudder på dækket.

Du kan også gå på opdagelse i nyheder inden for friluftstøj, prøve kræfter med aktiviteter såsom en tur op på klatrevæggen eller at skyde med bue og pil, og så er der selvfølgelig massevis af eksperter (mere end 3.000), der kan give gode råd, vejledning og tips til turen. 

Bliver du sulten efter en snack, er der smagsprøver på lokale specialiteter ude fra den store verden. Ferie for Alle finder sted i MCH Messecenter Herning den 24. til 26. februar, hvor dørene bliver slået op til hele 13 messehaller Der er åbent fra 9.00 - 17.00 alle tre dage.

ferie for alle aktiviteter

Mød profiler fra outdoorverdenen
Du kan også møde en række profiler inden for udelig. 

Mød blandt andet fire vindere fra Alene i Vildmarken: Anna-Caroline, Lars Nyhuus, Flemming Falkemand og Kim Krohn.

Du kan møde de fire i hal C, hvor der også vil være foredrag om Alene i Vildmarken.

I influencercampen kan du derudover møde bloggere, forfattere og eventyrere, som har gjort friluftslivet til deres livsstil og bidrager med tips og gode råd.

Mød bl.a. forfatter René Ljunggren, eventyrer Ayo Hansen og kajakroer Susanne Jars.

Der er også en række foredrag i løbet af de tre dage.

Her finder du Outdoorshow
Outdoorshow finder du sammen med scenen i Danmarkshallen (hal C).

I hallen finder du også kajakbassin, cykelbane, dykkerpool, teltudstilling, friluftstøj m.m.

I gården mellem indgang vest og Hal E finder du bålplads og de fede 4×4 biler med tagtelt. Her er der også bueskydning.

På landsskuepladsen finder du vores hængekøjecamp og overlandermiljø med kæmpe tipi.

Læs mere og køb billet på www.ferieforalle.dk

ferie for alle 2023 1

Andre spændende artikler


Har du hørt om Café Globen?

Har du hørt om Café Globen?

Tag på Danmarksrejse

Tag på Danmarksrejse

Troels Kløvedals livstestamente

Troels Kløvedals livstestamente