Rundtur i Zillertal Alperne

Et fantastisk vandre-eventyr i Alpeland


Denne tre dages tur langs en rigtig godt afmærket rute i Østrigs smukke og storslåede natur er lige hvad lægen har ordineret, hvis man har rejsefeber. Her er højt til himlen og forrygende udsigter til dale med grønne græstæpper og bjerge med sne på toppen.

Tre dage med vandring i meget varieret natur. Etaperne er ikke så lange, så alle kan være med. Turen er en del af vandreruten Peter Habeler Runde, der er en 56 kilometer lang tur fordelt på seks etaper.

Området i Zillertal Alperne er naturpark og byder på bjergsider med fine alpin-blomster, grønne dale, gletsjere og alpetoppe.

Ruten er markeret med rød/hvide markeringer på klipper og sten, og hist og her et skilt eller en varde. Der er masser af markeringer, specielt på de steder hvor der ikke er en egentlig sti, men hvor ruten går på tværs af store stenskred.

Overnatning forgår i hytter i bjergene, hvor der også serveres mad og drikke.

Hytterne ligger smukt placeret, med gode muligheder for at sidde ude og nyde udsigten, når dagens etape er gået. Der er et stort og varieret udvalg af snacks, mad og drikkevarer i hytterne, så man kan få fyldt depoterne op igen.

Der er gode chancer for at se murmeldyr. Flere steder har de deres huler lige ved siden af stien, og render rundt på klipperne omkring dem.

Der er mange vandreruter i området, så turen kan udvides med alt fra små afstikkere til den nærmeste alpetop til flere dages vandring mod andre hytter.


Aktivitet

Vandretur


Land

Østrig


Turlængde

27 km


Tid

3 dage


Type

Ruteforslag


Pris


Denne tur er bedst i:

  • Juli
  • august

Turen er kun tilgængelig for Plus-medlemmer

Bliv medlem og få adgang til Opdag Verden

Opdag Verden + magasin

Som Plus-medlem af Opdag Verden har du adgang til ruter 

Ruterne indeholder viden som:

Sæson, hvornår er det godt at tage på tur. 
Hvor er Lejrpladser og er der vandrehjem, hytter eller anden overnatning. 
Hvor kan jeg få mad og vand på turen.
Transport til og fra ruten.
Links til mere info.
Kort over ture & GPX fil du kan bruge på din GPS.
Fotos fra turen.

Udover Turbasen får du magasinet 6 gange om året, rabat på ture, kurser, grej og meget mere, klik videre til Bliv medlem og se hvad du får for 299 om året.