Trekanten i Trollheimen

3 dage i Norges fjelde med overnatning i hytter


Der er masser af gode grunde til, at det her er en klassisk, populær rute. Turen, der går gennem fjeldene i norske Trollheimen, lokker med natur, når den er helt i top, og så er der særdeles charmerende fjeldhytter at overnatte i undervejs – med mindre, man er til Telt og trangia og sover under stjernerne i vildmarkerne.

En vandretur på ruten Trekanten mellem Trollheimens smukke, nøgne fjelde over de grønne dale er på alle måder en fantastisk oplevelse. Naturen er helt i top, men noget ganske særligt ved området er måden, hytterne og sæterne undervejs synes at passe helt perfekt ind i omgivelserne.

De er mildest talt uhyre charmerende.

Efter vandredage gennem fjeldene når man frem til hytter i groft tømmer, der får tankerne til at flyve tilbage i tiden; til slutningen af 1800-tallet. Det er solidt håndværk af den type, der falder ind i sine omgivelser og synes at blive mere en forlængelse af naturen og området end et forstyrrende element.

Det gør det bestemt ikke mindre behageligt, at ilden knitrer i den solide pejs, når man træder inden for på en af de tre hytter, som ruten går mellem – selv hvis man tager turen med overnatning i Telt, er der mulighed for en herlig lille pause med noget varmt at drikke.


Aktivitet

Vandretur


Land

Norge


Turlængde

58 km


Tid

3 dage


Type

Ruteforslag


Pris


Denne tur er bedst i:

  • Juni
  • Juli
  • august
  • september

Turen er kun tilgængelig for Plus-medlemmer

Bliv medlem og få adgang til Opdag Verden

Opdag Verden + magasin

Som Plus-medlem af Opdag Verden har du adgang til ruter 

Ruterne indeholder viden som:

Sæson, hvornår er det godt at tage på tur. 
Hvor er Lejrpladser og er der vandrehjem, hytter eller anden overnatning. 
Hvor kan jeg få mad og vand på turen.
Transport til og fra ruten.
Links til mere info.
Kort over ture & GPX fil du kan bruge på din GPS.
Fotos fra turen.

Udover Turbasen får du magasinet 6 gange om året, rabat på ture, kurser, grej og meget mere, klik videre til Bliv medlem og se hvad du får for 299 om året.