Du er her:

66 North


Når det kommer til outdorgrej, er der intet, der siger "Island" som 66° North. Mærket tager inspiration fra den fantastiske og barske islandske natur, og skaljakker, regnjakker og vinterjakker fra 66° North er lavet til at kunne tackle de hårde forhold på f.eks. vandreture i Skandinaviens vildmarker.

Her kan du læse udstyrsanmeldelser og omtaler af 66 North produkter fra magasinet Opdag Verden:

Udstyrstest

66 North Kari Jacket

 • Hvis du har været på Island, ved du sikkert, at noget af det de har meget af deroppe, er regn og vind. Islandske 660 North har formået at udvikle en jakke, som netop imødekommer behovet for et stykke overtøj, der kan stå model til hurtigt omskifteligt vejr, og som samtidig er så let, at du...
 • Produktomtale

  66 North Kari Jacket

 • Arh, hvorfor er 66 North bare altid så forbandet skønne? Folkene fra den vindblæste, nordatlantiske ø har endnu en gang spyttet et lækkert produkt ud på markedet.  
 • Udstyrstest

  66 North - Vik Hooded Sweater

 • En let, varm og strækbar fleece, med en masse dejlige detaljer. Vik Hooded Sweater er lavet af Polartecs Power Strech Pro, som er en god mellemklasse i varme, og som er super godt til aktiv brug da det er strækbart, og er lavet til at transportere fugt væk fra kroppen. Og det fungere, og...
 • Produktomtale

  66 North Vatnajökull Softshell

 • De ved det på Island. Nemlig, at på blæsende, kolde og fugtige dage kan en kraftig og vindtæt softshell være uvurderlig. Gennem snart et halvt år, har vi testet 66 North-jakken, der er en tung og robust softshell-jakke målrettet til krævende vinteraktiviteter, hvor grejet presses hårdt.  
 • Udstyrstest

  66 North Glymur Softshell Pants

 • Ved første møde med Glymur Softshell Pants fra islandske 66° North virkede prisen på 2000 gode danske kroner som et hammerslag, men efter at have brugt bukserne hver dag i den seneste måneds tid, er vi efterhånden formildet, og en ting er sikker: De vil blive brugt resten af vinteren....
 • Magasinet Opdag Verden

  Magasinet Opdag Verden

  Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

  Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

  Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

  Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

  Gratis adgang til Gå med-ture

  Gratis adgang til ’Gå med-ture’

  Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

  Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

  Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

  Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

  Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

  Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

  Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

  25% rabat på kendte kvalitets mærker

  25% rabat på kendte kvalitets mærker

  Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

  20% medlemsrabat på turmad

  20% medlemsrabat på turmad

  Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

  Fri adgang til online-univers

  Fri adgang til online-univers

  Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

  Kundeservice

  Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

  Send os mail: Klik her...

   


  © 2020 Opdag Verden ApS

  Log ind