Omtale

Helsport Fonnfjell Pro 2

Teltet kombinerer komfort, plads og en vægt


Helsport Fonnfjell Pro 2

Med teltet her har Helsport kombineret letvægt og komfort. Fonnfjell Pro fås i tre versioner: en trek-version, en standard-version samt en superletvægts-version. Letteste udgave vejer kun 1,8 kilo og er stærkt nok til fire-sæsoners brug. Det, som skiller dette Telt fra andre, er dets specielle åbning af siden på teltet. Det giver en stor overdækket åbning med plads til op til fire personer.

Opdag Verden mener: Fonnfjell Pro har udover sine stærke materialer og lave vægt en masse at byde på med sin nytænkende indretning. Teltet kombinerer komfort, plads og en vægt, man gider slæbe rundt på. Det er helt fortjent, at Helsport Fonfjell Pro får den fine titel som vinder af SOA Forår/Sommer 2016.

Ca. 5500 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Helsport Fonnfjell Pro 2
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Helsport Fonnfjell Pro 2 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Rasmus Simonsen
Den 5. marts 2016
Senest opdateret den 13. august 2023
Læst af: 7872