Osprey Kestrel 38

Kompromisløs og gennemtænkt. Har du hang til at pakke let, men stadig brug for en stor rygsæks funktioner har du måske svaret her. Opdag Verden har testet multirygsækken Kestrel 38 fra Osprey, der har et gennemtænkt design og et utal af funktioner.

Osprey Kestrel 38 er designet til vandre- og multibrug, og i forhold til sin størrelse rummer den rigtigt mange lækre og praktiske detaljer, og hvis du pakker let og komprimeret, kan den godt gå til en tur med et par overnatninger. Jeg har testet en S/M, som rummer 36 liter og vejer 1,39 kg. Den findes også i en M/L, der rummer 38 liter og har en vægt på 1,44 kg.

Forrest på rygsækken er der en lomme med indbygget regnslag, som let kan afmonteres med velcro. Den har tre stretchlommer; en stor foran og to i siderne. Den foran er jeg rigtig glad for, da den er rummelig og dyb, hvori du let kan have et par sko eller en skaljakke. Under gentagende tests har jeg været nødt til at skubbe den større drikkedunk eller termoflasken ned på plads i sidelommerne, som jeg ikke finder dybe nok. Og det kan være svært at grave indholdet op fra lommerne, når jeg har rygsækken på.

Jeg er stor fan af Ospreys justerbare bæresystemer, som er lette at tilpasse forskellige brugere – på den måde kan flere i familien have glæde af rygsækken. Hoftebæltet og skulderstropperne er designet til, at de skal kunne bære noget vægt og så er de lette at justere og tilpasse til kroppen. Det er en rygsæk, som sidder godt selv med mange kilo i, og jeg har haft stor glæde af den under testningen.

Den lukkes med snorelukning, og toppen, som godt nok ikke kan forhøjes, har en rummelig lomme med integreret keyhanger. Da denne rygsæk er designet til turbrug har den selvfølgelig lynlåsseparat bundrum til soveposen, førstehjælpskittet eller dunjakken.

Array
Array
Array
Vibe Sørensen, lørdag, 16 februar 2013, hits: 8866