Omtale

Sea to Summit Single Nano Mosquito Pyramid Net

Beskyttelse til én


Sea to Summit Single Nano Mosquito Pyramid Net

Myggenettet her vejer blot 82 gram, men når du hænger det op, har du beskyttelse mod de små sværmeriske bæster i dit eget lille helle. Nettet er pyramideformet med god siddehøjde i hovedenden, og du kan justere højden med det elastiske snoreophæng. Det sørger samtidig for, at der ikke kommer huller i nettet, hvis der bliver trukket lidt i det.

Snoretrækket nederst sørger for, at nettet slutter tæt om dit underlag. Myggenettet er lavet i 15D Ultra-Vis, som er let at se igennem, så du har dejlig udsigt til omgivelserne. Samtidig er der rigtig god luftcirkulation. Farvemarkeringer i nettets hjørner gør det nemt at sætte det op uden at miste overblikket. Myggenettet måler 1,2 x 2,2 x 1 meter.

Pris 419 kr. 

Køb i Eventyrsport

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Sea to Summit Single Nano Mosquito Pyramid Net
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Sea to Summit Single Nano Mosquito Pyramid Net ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 9. juni 2023
Senest opdateret den 6. juni 2023
Læst af: 699