Omtale

Sea to Summit Wilderness Wash Pocket Soap 50

Papirtynde sæbeblade i lommestørrelse


Sea to Summit Wilderness Wash Pocket Soap 50

Blot fordi man er på tur, behøver hygiejnen ikke ryge i vasken. Med den her lille, kompakte, lette beholder fyldt med 50 papirtynde stykker sæbe, kommer du langt. Her er nemlig tale om en fast sæbe til alle formål – den kan bruges på huden over hele kroppen, til dit spisegrej og til din tøjvask, hvor den fjerner såvel pletter som dårlig lugt. Sæben er koncentreret, og pakkens 50 blade rækker derfor langt. De ligger i en lille beholder, der kan være i selv en helt lille lomme, og de kan altså sagtens komme med i f.eks. håndbagagen på flyet.

Sæben er desuden parfumefri og biologisk nedbrydelig, så du med god samvittighed kan bruge den i naturen. Det anbefales dog, at man holder en afstand på mindst 100 meter til vandløb. Lignende sæber fra Sea to Summit fås også i versionerne Shampoo, Bodywash og Hand Wash.

Pris 49 kr. 

 

 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Sea to Summit Wilderness Wash Pocket Soap 50
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Sea to Summit Wilderness Wash Pocket Soap 50 ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 12. august 2023
Senest opdateret den 8. august 2023
Læst af: 244
Log ind