Omtale

Vaude Aqua Back Plus

Klassisk, solid og 100% vandtæt


Vaude Aqua Back Plus

Det, vi har med at gøre her, er en klassisk designet cykeltaske, der sættes fast på bagagebæreren. Sættet består af to solide og 100% vandtætte tasker, der tilsammen rummer 51 liter og altså giver masser af plads til turen, hvor alt grejet skal med.

Rullelukningen øverst er supernem at betjene, og taskens bagplade er så stiv, at tasken ikke hænger og dingler og ender med at slaske ind i hjulet. Pladen er desuden forsynet med en justerbar krog, som holder tasken på plads langs cyklen – rigtig vigtigt, når du kører over bump.

Aqua Back Plus er syet i slidstærk, PVC-fri tarpaulin-materiale og har en aftagelig skulderrem, som gør tasken nem at bære, når den ikke hænger på cyklen. Du kan også lade remmen blive hjemme, hvis du ikke har brug for den. Taskerne fastgøres nemt til cyklen med QMR 2.0-systemet: Når du løfter i bærehåndtaget, åbnes de kraftige plastickroge på indersiden sig automatisk, og tasken glider lige ned over – eller løsnes fra – bagagebæreren.

Krogene kan tilpasses forskellige tykkelser af rør på bagagebæreren (8-16 mm). Aqua Back Plus er fremstillet klimaneutralt i Tyskland og leveres som par (to tasker).

Vægt: 2.120 gram. Pris 1.699 kr. 

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Vaude Aqua Back Plus
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Vaude Aqua Back Plus ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 20. august 2023
Senest opdateret den 8. august 2023
Læst af: 280
Log ind