Omtale

Helly Hansen Hovda


Helly Hansen Hovda

Temperatur. Komfort. Bevægelighed. Det er i al sin enkelthed tre af de væsentlige krav til et par gode Vandrebukser, og det er det, Helly Hansen fokuserer på i vandrebukserne her, som netop er lanceret til den nye sæson. Hovda Tur Pants kommer i modeller til både mænd og kvinder og er en tresæsoners vandrebuks til folk, som omfavner udelivet det meste af året. Bukserne har en moderne, komfortabel pasform, hvor to-vejs-stretch sikrer ekstra mobilitet og et behageligt fit. Ved knæene og bagen er der forstærkede paneler, så bukserne er mere slidstærke, mens velcrojusteringer i taljen og ved anklerne muliggør en tilpasset pasform. Lårlommerne har lynlås, som sørger for, at småting ikke falder ud. Er det lidt varmere i vejret, eller får du pulsen godt op,

 så bidrager ventilationslynlåse på bagsiden af låret med ekstra åndbarhed. Den PFC-frie DWR-behandling giver bedre vejrbeskyttelse ved let regn og blæst. Bukserne kommer for øvrigt i flere farvekombinationer.

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Helly Hansen Hovda
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Helly Hansen Hovda ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.
Skrevet af: Redaktionen
Den 27. april 2024
Senest opdateret den 19. april 2024
Læst af: 258