Udstyrstest

Helly Hansen Verglas Tur Pants

Sommerhalvårets nye superstjerne

Skrevet af: Johnny Minor Mørup
Den 09. Nov 2023
Læst af: 982
Karakter fra test

Perfekt. Det bliver ikke bedre! Helly Hansen Verglas Tur Pants er holdbare, alsidige, stilfulde og super behagelige Vandrebukser

 

Anmeldelsen

Sommerhalvåret har meldt sin ankomst. Det samme har disse Vandrebukser fra Helly Hansen. Bløde og behagelige indeni, hårdføre udenpå. Er det årets hit blandt frilufts- og Vandrebukser?

Med sommeren lige rundt om hjørnet er det tid til at gennemgå garderoben og sikre, at du har det rette tøj til de varme og solrige dage. Skulle du mangle et nyt par vandre- og Friluftsbukser, der både kan tåle at blive brugt, er komfortable at have på, og som er funktionelle, så kunne Helly Hansen Verglas Tur Pants være lige det, du har brug for. Disse Bukser har allerede opnået stor popularitet blandt udendørsentusiaster og vandrere, og det er ikke svært at se hvorfor. Faktisk mener jeg, at de kunne blive sommerhalvårets nye hit.

Først og fremmest består bukserne af et blødt og slidstærkt 2-lags Helly Tech Performance-materiale, som holder dig varm og tør i selv den mest udfordrende sommerregn. Yderligere er de tapede sømme med til at sikre, at ingen vand trænger igennem og gør dig våd og ubehagelig.

Samtidig er Verglas Tur Pants designet med funktion i tankerne. Buksernes justerbare linning og elastiske benåbninger gør dem meget behagelige at have på, mens de samtidig sikrer en perfekt pasform. Jeg kan personligt godt lide, at bukserne har lynlåslommer i siderne, fire i alt, som giver let adgang til personlige ejendele.

En anden funktion, jeg værdsætter, er buksens ventilationssystem. Det kan blive varmt og klamt at vandre i Bukser, især når temperaturen begynder at nærme sig de 20-25 grader. Verglas Tur Pants har ventilationsåbninger på inderlårene, der sikrer, at du kan lyne op og slippe af med varmen og forhindre overophedning.

Enormt alsidige

En af de bedste ting ved Verglas Tur Pants er dog deres alsidighed. De er ideelle til en bred vifte af udendørsaktiviteter som vandreture og trekking i bjerge- og fjeldområder. Jeg har personligt brugt dem til disse to aktiviteter og er ikke blevet skuffet. Buksens slidstærke materiale gør dem også perfekte til mere krævende aktiviteter som klatring, og jeg vil endda gå så langt at sige, at de også kan bruges på pisten til skiløb. En anden ting, jeg sætter pris på ved Verglas Tur Pants, er deres stilfulde design. Deres slanke pasform gør også, at de passer godt til de fleste kropsformer og størrelser. Endelig vil jeg fremhæve Verglas Tur Pants holdbarhed. Efter flere måneders regelmæssig brug og vask står bukserne stadig som nye. Deres høje kvalitet og holdbarhed gør dem til en god investering, der vil kunne holde i årevis.

Helly Hansen Verglas Tur Pants er uden tvivl nogle af de bedste outdoor-bukser, jeg har prøvet. Jeg er imponeret over deres høje kvalitet og alsidighed. De er samtidig holdbare, stilfulde og superbehagelige at have på. Hvis du leder efter et par bukser, der kan klare alle dine eventyr, er Verglas et oplagt valg.

Helly Hansen

Verglas Tur Pants
Pris: 1599,-

Bedømmelsen

Helly Hansen Verglas Tur Pants er holdbare, alsidige, stilfulde og super behagelige at have på. Og så kan de anvendes til stort set alle aktiviteter. De kan varmt anbefales.

10/10: Perfekt. Det bliver ikke bedre!
Lette, komfortable og alsidige. Imponerende holdbarhed. Alle fire lommer har lynlås.
En lille ting: intet indlæg til knæpuder.

Karakterskala

1: Skandale. Skulle aldrig være lavet
2: Ringe. Øv!
3: Dumpet. Sløjt og sjusket
4: Bestået, men kun lige
5: Udmærket, men også kun det
6: Godt produkt, plads til forbedringer
7: Gennemarbejdet og lækkert
8: Produktet fortjener applaus
9: Wow, vi er imponerede
10: Perfekt. Det bliver ikke bedre!

Få 10% medlemsrabat hos Friluftsland & Eventyrsport

Udstyret her er udvalgt i samarbejde med grejeksperter fra Friluftsland og Eventyrsport. Partnerskabet sikrer, at du som medlem af Opdag Verden får 10 % rabat på alle ikke-nedsatte varer + medlemstilbud på særligt udvalgte produkter.

Partnerlogoer
Log ind og se rabatkoden på Helly Hansen Verglas Tur Pants
Er du allerede medlem kan du se rabatkoden på Helly Hansen Verglas Tur Pants ved at logge ind. Derefter vises koden i denne boks.