Du er her:

Udstyrstest

Sea to Summit Jungle Hammock Set


Robust og let anvendelig

Vi har været på tur med et begyndervenligt og let anvendeligt fuldt hængekøjeset, der er lavet i gode, robuste og behagelige materialer.

Sea to Summit Jungle Hammock Set er en nylonhængekøje, der kan bære op til 135 kilo. Den har indbygget myggenet og leveres i et samlet sæt med opspændingssystem og hængekøje med net i en samlet opbevaringspose, som er en del af selve hængekøjen.

Det hele vejer 775 gram.

Jeg ville dog nok tilkøbe eller lave nogle træbeskyttere, da de relativt tynde Dynema-slynger er stærke nok til at bære køjen, men der er en fare for, at de beskadiger træet. Sættet er dejlig nemt at gå til for nybegynderen (der er instruktionstegninger på ydersiden af indpakningsposen) og godt til den øvede, som gerne vil have alting samlet (på nær tarp) i én pakke.

Hængekøjen er ret hurtigt og let at sætte op. Den er lavet i holdbare, men også mere behagelige og åndbare materialer end de helt lette hængekøjer i letvægtsnylon. Der er fokus på åndbarhed i stoffet, og ligger man direkte på det (f.eks. med en over- og under-quilt), er det ganske behageligt.

64 0322 AHAMJNGOL Jungle Ha

Det integrerede myggenet er også robust; måske lidt svært at se igennem sammenlignet med lettere versioner. Når den er spændt op, er der en gennemløbende elastiksnor uden på selve hængekøjen til at holde myggenettet væk fra én.

Der er desuden en lille lomme (som godt kunne have været større) til let tilgængelig opbevaring af småting. Opstramningssystemet fungerer fint med spænde og stærk elastik, der mindsker utilsigtede bevægelser af hængekøjen, når man vender sig.

Jeg savner lidt barduner/stabiliseringssnore til at spænde ud på hver side af hængekøjen, så man ikke bevæger sig for meget fra side til side, men det kommer an på, hvor man sover, og hvor uroligt man sover, om det er et irritationselement.

Udgivet d. 10. juni 2020
Af Kaare Meldgard

Sea to Summit

Jungle Hammock Set

Bedømmelsen

Sea to Summit Jungle Hammock Set er et fint sted at starte for den, der gerne vil i gang med at sove i hængekøje. Du får et samlet, let anvendeligt sæt, som er robust og behageligt og relativt usynligt i skoven med sine grønne farver – noget, jeg personligt sætter pris på, da man får lidt mere privatliv på den måde end med skrigende farver.

Der er lidt småting, som kunne forbedres, som justering/stabilisering af køjen, opbevaringsplads og beskyttelse af træet, men det er småting, man sagtens kan lave løsninger for og leve med.

8/10: Produktet fortjener applaus
Rigtig brugbar langsgående lynlås giver god adgang til hængekøjen, gode lynlås ”pulls” med stor gribeflade, fint opspændingssystem, robuste materialer, holdbart design, fin værdi for pengene
Mangler måske lidt større og flere lommer til opbevaring indeni, mangler beskyttelse af træet i ophængningssættet samt lidt stabiliseringsliner
Pris: 1.499,-

Karakterskala

1: Skandale. Skulle aldrig være lavet
2: Ringe. Øv!
3: Dumpet. Sløjt og sjusket
4: Bestået, men kun lige
5: Udmærket, men også kun det
6: Godt produkt, plads til forbedringer
7: Gennemarbejdet og lækkert
8: Produktet fortjener applaus
9: Wow, vi er imponerede
10: Perfekt. Det bliver ikke bedre!

Andre spændende artikler

Hennessy Hammock Expedition Asym Zip

Hennessy Hammock er et lille firma, der er specialiseret i hængekøjer. Manden bag hængekøjerne, T...
Magasinet Opdag Verden

Magasinet Opdag Verden

Magasinet udkommer 6 gange om året. Du kan få dem sendt til din postkasse eller hente dem i en Eventyrsport eller Friluftsland butik.

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Rabat hos Eventyrsport og Friluftsland

Vis dit medlemskort og få 10% i medlemsrabat på ikke nedsatte vare, Få op til 25% rabat på specielle tilbud, spar 20% på frysetørret mad.

Gratis adgang til Gå med-ture

Gratis adgang til ’Gå med-ture’

Gå vandrestøvlerne til, mød nye turvenner og få fine naturoplevelser i det nære.

Gratis adgang til medlemsaftener og foredrag

Gratis adgang til medlemsaftener & foredrag

Få viden om friluftsliv, turplanlægning og grej + inspiration til ture. Hvert forår og hvert efterår i Eventyrsports butikker.

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 medlemsture i hele Europa

Få rabat på 100 ture i hele Europa. Ture til fods, på ski, i kajak eller kano; inkl. weekendture i Danmark og Sydsverige. Det er nemt, billigt og hyggeligt.

25% rabat på kendte kvalitets mærker

25% rabat på kendte kvalitets mærker

Hver måned får du tilbudt rabat på håndplukket udstyr i Eventyrsport og Friluftsland.

20% medlemsrabat på turmad

20% medlemsrabat på turmad

Vis dit medlemskort og spar 20% på frysetørret mad i Friluftsland og Eventyrsport

Fri adgang til online-univers

Fri adgang til online-univers

Find inspiration til flere ture, end du kan nå i det her liv. Læs over 3000 artikler + de seneste 60-70 udgaver af magasinet på opdagverden.dk.

Kundeservice

Har du brug for at komme i kontakt med Opdag Verden. Vi svarer typisk næste arbejdsdag.

Send os mail: Klik her...

 


© 2020 Opdag Verden ApS

Log ind